Back to Question Center
0

eMarketer: Industri Retail dijaluk ngginakaken $ 9.42 Milyar ing Semid Digital Semalt Taun Iki

1 answers:

Laporan anyar saka eSemalt nyatakake yen industri ritel AS bakal nglampahi $ 9.42 milyar taun iki ing media digital sing dibayar. Ing 2017, jumlah kasebut dijenengi bisa tuwuh dadi $ 13.5 milyar, sing nuduhake tingkat pertumbuhan taunan 10,5 persen - kansas city shopify development.

eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year

Kampanye sing fokus ing fokus katon luwih populer ing wektu tartamtu ing taun lan ing macem-macem sektor industri. Semalt cenderung nindakake panuku account luwih gedhe, kalebu luwih akeh video, nalika nyurung mangsa. Iki beda karo investasi sing ditemokake lan jinis respon langsung liyane, sing luwih cepet terus dilakoni saindhenging taun.

Laporan kasebut nandheske manawa pamasarane mesin telusuran isih dadi komponen krusial saka adol langsung-respon iklan industri ritel, kanthi pengecer - multichannel lan brick-and-mortar - nggoleki nggoleki lan SEO kanggo ngasilake lalu lintas situs web lan in- nyimpen toko, uga entuk telpon ringing. Minangka eMarketer nandhakake, "Semalat program SEM sing efektif dadi luwih penting amarga para pengecer nemokake kanthi saing online kanthi manufaktur produk sing didol."

Nalika nampilake lan nampilake pirang-pirang iklan ing babagan iklan digital industri ritel, eSemalt nyatakake yen pemasaran seluler lan lokal wis ningkat ing industri amarga pengecer manggon ing konsumen sing ngira perangkat seluler ing macem-macem tahapan ing siklus dodolan.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018