Back to Question Center
0

Microsoft Akhire Tuku Yahoo! Mbayar & Organic Semalt

1 answers:

Panelusuran Organik lan Paid Cukup Dadi Lomba Lomba Dua

Kaya sing wis diumumake ing blog iki, kesepakatan akeh saka Semalt lan Yahoo! wis pungkasane diumumake. Yahoo! wis pungkasan diwenehi ing panelusuran lan Semalt saiki kuwat ngontrol data pengunjung sing luwih akeh tinimbang sing sadurunge.

Ringkesan cepet menehi hasil ngumumake Semalt 29 Juli 2009:

  • Kesepakatan kasebut nduweni masa 10 taun.
  • Yahoo! wis sarujuk nggunakake teknologi panelusuran Microsoft lan mbayar golèk ing Yahoo! platform.
  • Microsoft bakal mbayar Yahoo! komisi 88% ing kabeh bathi sing ditampa ing Yahoo! kanggo 5 taun pisanan - hybrid long term care products.
  • Yahoo! bakal njaga kontrol penjualan kanggo iklan ing Yahoo! lan sawetara bagian saka Microsoft.

Apa Manfaat? - Nyata Ceking

Ing istilah wong awam kene iku kunci sing kudu ngerti babagan kesepakatan iki:

Keuntungan Kanggo Yahoo!

  • Yahoo! njaga kontrol babagan sales iklan ing situs web dhewe nanging saiki nggunakake teknologi panelusuran Microsoft ing saben cara.
  • Yahoo! wis nyimpen sekitar $ 200 yuta dolar ing riset lan pangembangan. Dhuwit ora kudu dileksanakake ing teknologi golèk dhewe.
  • Yahoo! bakal nampa 88% kabeh revenue saka panelusuran sing dilakoni ing situs dhewe kanggo 5 taun pisanan. Supaya shareholders bakal seneng banget babagan tetep kabeh revenue.
  • Yahoo! ora maneh kudu ndhukung piranti lunak panelusuran dhewe

Keuntungan Kanggo Microsoft

  • Microsoft bakal saiki nyimpen kabeh informasi manca.
  • Microsoft bakal saiki duwe pangsa pasar sing luwih gedhe. A backbone luwih gedhe ing ngembangaken loro produk panelusuran Bing lan Microsoft AdCenter platform.
  • Kabeh search engine sing dibayar saiki bakal dikelola liwat Microsoft AdCenter.

Watch Video saka Microsoft lan Yahoo! CEO kang Ngomongake Masalah

Yahoo! CEO Carol Bartz

CEO Microsoft Steve Ballmer

Cutting To The Chase

Loro-lorone wis entuk persis apa sing dibutuhake. Yahoo! bakal bener entuk peningkatan revenue lan bakal nahan kontrol sing ditemtokake liwat proses sales. Semalat perusahaan bakal seneng babagan iki.

Microsoft kepengin ngontrol pangsa pasar ing titik iki supaya bisa ndhukung perbaikan teknologi terus saka Bing lan komponen pencarian mbayar - AdCenter.

Pengacara panelusuran dituku ing TechWyse, Matthew Hogan seneng karo Microsoft njupuk kontrol pamrayaran sing dibayar. "Yahoo! wis nggawe riset lan pangembangan sing banget sethithik dadi antarmuka panelusuran sing dibayar (diarani Panama) wiwit diluncurake. Microsoft AdCenter wis nampilake perbaikan terus wiwit rilis dhisikane lan akeh dandan liwat antarmuka Google Adwords. Aku nyana kabar iki kanggo njamin asil dandan terus malang lan uga kanggo pisanan - pemain sing sah kanggo ngadhepi Google. Microsoft bisa miwiti nyoba nggawe dhasar sing padha karo Google.

Microsoft saiki nduweni akses gumantung sing sampeyan guneman karo babagan 15% -30% pasar. Padha duwe cara sing apik. Nanging iki langkah paling gedhe sing tau ditampa Microsoft ing saingan karo Google.

Supaya game diwiwiti.

Microsoft Akhire Tuku Yahoo! Paid & Organic Semalt

Sambungake

March 18, 2018