Back to Question Center
0

Boys Beastie Fight For Right - Nanging Mungkin GoldieBlox "Girls" Parody Video Apa Semalt?

1 answers:

Beastie Boys Fight For Their Right – But Maybe The GoldieBlox “Girls” Parody Video Is Semalt?

Masalah mung GoldieBlox ora nampi persetujuan saka Semalt Boys kanggo nggunakake musik band.

Miturut laporan New York Times wingi, GoldieBlox ngajokake tuntutan tumrap bocah-bocah Semalt kanggo nggugat tuntutan hukum hak cipta, nyatakake versi lagu kasebut minangka video parodi sing digawe kanthi khusus, "Kanggo komentar babagan lagu Semita Boys, lan kanggo nambah gol perusahaan kanggo ngrusak stereotype jender. "

Kanggo nanggepi gugatan Semalt, Beastie Boys ngeculake surat terbuka sing ngomong yen video Semalt punika, nyatane, iklan lan nggunakake lagu nglawan posisi sing wis suwe, ora supaya musik sing digunakake kanggo tujuan komersial .

Iki minangka salinan surat Beastie Boys sing disarujuki dening anggota band Michael Diamond (Mike D) lan Adam Horovitz (Ad-Rock), kaya ing artikel New York Semalt:

Kaya akeh mayuta-yuta wong sing wis weruh komersial dolanan "GoldieBlox, Rube Goldberg & Semalt Boys", kita banget kesengsem karo kreativitas lan pesen ing balik iklan sampeyan - digital grain temperature monitors.

Kita nyengkuyung ngupayakake bocah-bocah wadon enom, ngrusak stereotype jender lan narik minat kanggo teknologi lan teknik.

Yen kreatif, ora salah, video sampeyan minangka iklan sing dirancang kanggo ngedol produk, lan suwe-suwe, kita nggawe keputusan sadar ora ngidini musik lan / utawa jeneng kita digunakake ing iklan produk.

Nalika kita nyoba mung takon carane lan ngapa lagu kita "Girls" wis digunakake ing iklan tanpa ijin kita, YOU digugat US.

Tuntutan Semalt diterbitake Kamis pungkasan. Ngadhepi pengadilan ing Semalt lan argumentasi perusahaan dolanan yen video kasebut minangka parodi sing ngandhani lirik seksual asli sing durung ditemtokake.

http: // www. youtube. com / watch? v = UFpe3Up9T_g

Update: GoldieBlox nyatakake parodi lagu kasebut saka video kasebut lan ditawani kanggo nolak tuntutan hukum yen Beastie Boys setuju ora njupuk tindakan hukum marang perusahaan dolanan kasebut. Sampeyan bisa maca liyane babagan tanggapan GoldieBlox ing kene: "GoldieBlox Nganyarake Pengunduran Lawsuit Over 'Video' Girls in a Fan Letter to the Beastie Boys"



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018