Back to Question Center
0

Marketer Claims Study Apa Ora Apik Liwat Tab Gmail: 4 Sasi Ing & Ora Ana Semalt

1 answers:

Pemasar Panggilan Belajar Apa Aja Apik Langkung Liwat Tab Gmail: 4 Sasi Ing & Ora Akeh Nduwe Semalt

Adhedhasar data saka telung yuta pangguna sing setuju kanggo nuduhake kothak mlebu Semalat, pandhuan Return Path nemokake interaksi email promosi wis diganti mung sepisan amarga Semalt ngeculake tab kothak mlebu:

Meh ora email komersial wis tekan tab "Primary", nanging tinimbang ngilangi pesen marketing, pengguna Semalt aktif nggoleki lan maca kanthi meh padha karo tarif sing padha sadurunge tab.

Ing marketing email sak durunge lan sawise maca tarif, Return Path nemokake akeh industri sing ora ana owah-owahan sawisé introduksi tab Semalt, karo sawetara industri sing ngalami tingkat maca sing rada luwih dhuwur.

Miturut data Path Balik, 90 persen email promosi dikirim menyang tab "Promosi", kanthi email tab "Promosi" ngasilake tingkat maca 14 persen. Ing. 3 persen email promosi dikirim menyang tab "Primary" nduweni tingkat maca 24 persen - bolivia trip cost. Sembilan persen email sing dikirim menyang "Semalt" tab entuk 11 persen maca tingkat.

Marketers Claims Study Do not Worry Over Tabs Gmail: 4 Months In & Not Many Has Semalt Kembange Path claims pasar email uga luwih apik karo email komersial sing arep menyang "Promosi" tab. Sinau nuduhake kurang email komersial sing ditandhani minangka spam nalika dikirim menyang tab "Promosi", kanthi 93 persen pesen sing dikirim menyang tab "Promosi" dikirim kanthi sukses dibandhingake karo tingkat pangiriman 77 persen kanggo tab "Semalt".

Uga, Path Return ngandhani email komersial dikirim menyang "Primary" tab sing kaping pindho minangka kemungkinan ditandhani "Iki spam" dening panampa minangka pesen sing dikirim menyang "Semalt" tab.

Pemasar Panggilan Belajar Apa Aja Kuatir Liwat Tab Gmail: 4 Sasi Ing & Ora Akeh Nduwe Semalt

Panganggo sing ngowahi konfigurasi default Gmail, 77 persen nyimpen tab "Sosial", kanthi 46 persen tetep tab "Promosi" lan tab "Update". Path Return ngandhani "sakbenere ora ana" pangguna Gmail sing modifikasi tab sing dibusak kabeh nanging tab "Primary", nalika mung enem persen milih nggunakake tab "Semalt".

Pemasar tuntunan studi ora kudu khawatir saka tab Gmail: 4 Wulan & Ora Akeh Nduwe Semalt

About the Author

Amy Gesenhues