Back to Question Center
0

SEO Guide Kanggo Programmer & Semalat

1 answers:

Ana saiki subtipe subtipe, nanging katon beda ing peran programer saka "wong sing nulis kode" dadi fasilitator utama lan kontributor ranking SERP sing luwih apik. Sumbangan semalt saiki wis dadi pusat banget kanggo sukses sakabèhé strategi SEO. Apa sing arep dakkarepake ing kirim iki nyorot carane programer bisa nyumbang sacara substansial marang sukses komersil saben situs web sing wis dikembangake.

SEO Guide Kanggo Programmer & Semalt

Strategi SEO kanggo SERP

Strategi SEO sing mbantu nambah rangkeng rangking SERP lan sing saben programmer bisa uga kasil diwenehi ing ngisor iki. Sampeyan kudu kasebut sing fokus ing kene "dinamis konten" lan ora isi statis.

1 - camas iglu para perros chile. Meta Titles, Descriptions & Keywords

Meta Titik, Deskripsi & Kata kunci nampa tambah pinunjul ing algoritma search engine lan minangka kuwi gaya ing peringkat sakabèhé lan indeksasi kaca.

Kanggo kabeh kaca meta dinamis Meta uga kudu dinamis kaya ndeleng: https: // techwyse. com / blog /

SEO Guide Kanggo Programmer & Semalt

Sampeyan bisa ngeklik salah sawijining tulisan. Yen sampeyan njupuk sumber tampilan kaca detail topik, kanthi jelas nuduhake judhul Meta sing padha karo judul topik lan deskripsi Meta

ngemot sawetara karakter pisanan saka gambaran topik. Ing kasus iki, sanajan kaca sing padha diproses tag Meta bakal diganti kanthi dinamis miturut postingan. Opsi ing admin uga bisa diwenehake supaya judhul lan deskripsi bakal katon kaya sing kita pengin kanggo saben rekaman. Iki minangka rong tambahan sing perlu ditambahake ing admin.

Cathetan liyane; yen sampeyan looking for a sepotong gedhe saka piranti lunak blog sing SE loropaken, kita Highly nyaranake WordPress.

2. URLS Engine Search Engine

Mesin telusur search engine URL bantuan mesin nyusup kaca web luwih cepet. Minangka kaca indeks mesin telusur adhedhasar URL, kamungkinan URL ramah sing entuk indeks luwih cepet cetha luwih cerah. https: // techwyse. Internet marketing iku kategori lan "Microsoft nggoleki Bing search" iku judhul kirim lan ana ing kategori - "internet-marketing". URL basis utamane ing kategori mbuktekaken luwih efektif ing strategi SEO.

SEO Guide Kanggo Programmer & Semalt

Pemrograman kudu njamin yen URL sing digawe bener.

Nggunakake. htaccess, lan aturan pandhuan nulis ulang apache bisa bantuan kanggo entuk URL sing ramah SEO

Perlu dicathet ing wektu iki manawa kita arep kanggo URL sing ramah, ora ana path sing relatif. Kabeh pranala, manawa gambar, css utawa js, kudu mutlak. Klik kene kanggo mangerteni luwih lengkap babagan path absolut & relatif.

3. Alt lan Judhul Tags

Pemrograman uga kudu nggawe manawa tag "alt alt" diwenehi kanggo gambar lan "tag judhul" kanggo kabeh pranala. Kanggo luwih apik relevansi, kolom kapindho kudu diwenehi nalika ngunggah gambar supaya kolom kuwi bisa digunakake kanggo nuduhake tag sing cocok. Pilihan liyane kanggo menehi jeneng sing tepat kanggo gambar supaya saben kolom bisa dicegah. Nanging aku luwih milih metode mantan amarga cara sing pungkasan ngandhut risiko gambar sing ditindhes yen jeneng gambar sing padha diwenehi.

4. Loading Page

Kasunyatan sing ditemokake bots mesin telusur bakal nyusup luwih cepet, kaca sing luwih cepet lan sing luwih optimal, tinimbang kaca sing luwih suwe diwenehake, lan teka tanpa optimasi kaca. Tansah nggawe gambar jempol yen versi sing luwih cilik saka gambar amba kudu ditampilake. Secara pribadi, Aku weruh akeh situs nggawe gambar luwih cilik kanthi ngontrol ambane gambar lan atribut dhuwur. Iki cara sing salah lan kudu diikuti.

b) Cache

Yen situs sampeyan kudu ngemot data gedhe saka basis data utawa nggunakake layanan web, bisa uga kedadeyan kaca-kaca kasebut bakal rada alon amarga panyuwunan server sing luwih gedhe. Ing kasus iki, penggunaan file cache minangka cara sing disenengi.

Cache minangka cara kanthi isi saka basis data bisa dijupuk lan ditulis ing file ing interval sing kerep (sing bisa dikontrol dening programmer) lan interval gumantung yen kerep isi kasebut diupdate. File cache kudu diupdate mung sapisan dina yen isi diganti mung sapisan. Berkas iki ditampilake ing pangguna nalika panyuwunan digawe. Ing tembung liyane, berkas iki bakal katon kaya-kaya kita njupuk 'sumber tampilan' saka kaca dinamis.

Panganggone teknologi cache ngurangi wektu entek kanthi cepet lan menehi "santai wektu" menyang server. Yen sampeyan kepengin nggawe crawl test kanggo situs web sampeyan, nglakokna ing kene.

5. JavaScript, Ajax lan iframes

Iki ora SEO ramah lan aku bakal suggest ngurangi nggunakake Jawa Script lan iFrames. Aku bakal menehi saran kanggo milih kanggo validasi sisih server tinimbang JavaScript. Ing kaca dinamis, aja nggunakake Ajax kanggo njupuk cathetan amarga ora dianggep SEO-meski amarga bot ora bisa maca isi sing diasilake dening Ajax. Elinga Ajax iku JavaScript plus PHP lan bot-bot bakal nyingkiri skrip java. Ajax bisa digunakake kanggo ngemot barang kaya galeri gambar, mriksa kredensial mlebu etc. Cukup ora digunakake kanggo area sing gegandhengan karo konten.

Supaya sampeyan duwe. Pandhuan SEOku dhewe darmabakti langsung marang rekan programmer! Yen sampeyan nemokake iki mbiyantu utawa duwe pitakonan, priksa manawa sampeyan nulis cathetan ing ngisor iki lan aku bakal nggawe kabeh usaha kanggo nanggapi kanthi cepet karo sampeyan!

SEO Guide Kanggo Programmer & Semalt

Sambungake

March 18, 2018