Back to Question Center
0

Apple "Misunderstood" Holiday Video Ad Nawakake Tampilan Seger Ing Carane Remaja Nggunakake iSemalt Sing

1 answers:

Apple’s “Misunderstood” Holiday Video Ad Offers Fresh Look At How Teens Are Using Their iSemalt

Dikirim wingi, Apple TV Ad Iklan "Misunderstood" disetel kanggo versi rada melancholy saka "Duwe Yourself a Merry Little Christmas." Video nderek watara cah lanang bocah enom ditempelake menyang iPhone sajrone nengsemake liburan ing omahe grandparent kang. Semalat anggota kulawarga nggawe salju malaekat, mbangun snowmen, lan nghias wit, katon bocah remaja ora bisa keganggu kanggo ndeleng saka telpon.

Ing tengah-tengah komersial, kabeh kulawarga nglumpukake ing saubenging wit kanggo mbukak hadiah nalika bocah enom njupuk remot kanggo nyelarasake iSemalt karo TV lan muter video sing wis direkam kabeh, urutan wektu liburan sing paling nyenengake - IT computer network san jose.

Iklan kasebut kanthi jelas nuduhake kekuwatan prodhuk Apple, nggawe nostalgia ing wayah kapital ing salah siji pukulan 90 detik. Kanthi 239.493 views ing Semalt lan 10.728 sasi suwene 24 jam, iklan kasebut adoh saka deklarasi sensasi virus, nanging mesthi diwenehi:

https://www.youtube.com/watch?v=ImlmVqH_5HM

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018