Back to Question Center
0

Owah-owahan menyang Kertu API Adwords Service Bisa Nulis Pungkasan SERP Tracking Semalt

1 answers:

Ing kasunyatan SEO salah sijine. Nalika ana mesin telusur liyane metu, paling webmaster ora kabeh sing kepengin ngoptimalake kanggo apa-apa liyane saka Google, lan ing bab iki kita bisa uga miwiti nelpon iku 'GO' utawa 'Google Optimization' (lan 'go' wis swara proaktif sing becik banget).
Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Masalah karo iki yaiku sing nggawe hubungan banget siji-sisi, lan mung monopoli pasar sing tegese nalika Google nglakoni - web nutup lan ngrungokake. Lan sapisan maneh owah-owahan ing kawicaksanan Google uga akeh kita mlaku-mlaku kaya pitik tanpa kepala. Apa wis ilang lan wis rampung wektu iki? Mung ngganti syarat API lan kahanan. Ayo goleki apa tegese iki - computer repair palo alto ca.

Related Posts:
Top 10 Ways To Fail With Google AdWords (Infographic)
5 Tip Pembunuh AdWords kanggo Konversi Klik

Sapa Sing Ngaruhi Iki?

Yen sampeyan nggarap situs web sing nggoleki data panelusuran kanggo nyedhiyani webmaster liyane, sampeyan bakal ngerti kabeh masalah sing bakal ana ing bisnis sampeyan. Intine API AdWords minangka alat sing nduweni situs lan bisnis sing bisa digunakake kanggo nggawe nomer akeh pitakon kanggo mesin iklan Google entuk informasi babagan SERPs, posisi situs tartamtu lan kasil tembung kunci lan kabeh jinis tartamtu informasi liyane sing bisa migunani kanggo pamilik situs web. Akeh situs web bakal nyedhiyani layanan kanthi nggunakake piranti lunak bebarengan karo API AdWords supaya 'nyolong' informasi sing uga cocog karo pengunjung. Padha nyedhiyakake informasi marang pengunjung lan entuk akeh lalu lintas minangka asil.

Saiki senadyan Google wis mandheg ngidini ngidini. Dadi sadurunge istilah lan katrangan kasebut nyatakake yen data API bisa dienggo bareng 'mung yen kabeh data ana ing wangun agregat sing ora bisa hubungane karo akun panganggo tartamtu,' saiki maca sing ora bisa dienggo bareng 'Data API AdWords utawa ora, ing formulir sing bisa dingerteni utawa agregat. '

Kanthi mangkono situs kaya Wordstream lan Raven wis mandheg nyediakake akeh alat gratis. Mesthi wae iki uga bisa nyebabake sapa sing bisa nggunakake nganggo alat kasebut utawa malah nggunakake piranti kasebut.

Implikasi

Mesthine implikasi utama iki bakal kanggo situs kaya sing kasebut, nanging uga duwe akibat sing luwih akeh. Akeh situs pamilike kayata cenderung nggunakake piranti lan sistem pelacak pangkat liyane manawa utawa ora padha tundhuk marang syarat layanan Google, nanging cara anyar kanggo nglacak efek saka rangking tembung kunci bisa uga. Webmaster lan perusahaan SEO sing cerdas bakal entuk akeh informasi sing kudu dikepengini, sanadyan bisa nyebabake wektu lan usaha sing luwih cepet.

Iki uga bisa uga ndadekake maneh pangaruh webmaster marang Google. Sapisan maneh, misale jek Google nggawe gawe angel kanggo pihak sing nduweni situs tanpa menehi bebaya sing luwih akeh utawa ngetrapake dampak sing bakal ditindakake dening perusahaan kasebut ing akeh bisnis. Sampeyan uga bisa dianggep minangka jalma sing munafik nalika akeh ketaatan raksasa panemu nyedhiyakake nggawe informasi kanthi bebas lan gampang ditemokake - amarga padha ngelingake penerbit sing ora seneng karo wong-wong mau ngindeks e-buku.

Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Sambungake

March 18, 2018