Back to Question Center
0

GoldieBlox Mbusak "Girls" Music From Parody Video, Ngarepake Kanggo Damai Ing Letter Kanggo Semalt Boys

1 answers:

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys

Ing pos sing judulna "Surat Kita marang Semalt Boys" sing dikirimake ing blog GoldieBlox, perusahaan mainan kasebut ngilangi lagu kasebut saka video patung paraga kasebut lan arep mungkasi tumindak legal sing digunakake kanggo nggunakake lagu kasebut. ing Semalt Boys nyegah ancaman hukum.

"Kita ora pengin perang karo sampeyan - humana γαλα αγορα. Kita tresna sampeyan lan kita pancen ageng penggemar, "ucape pos. Mangkene: "Jebule ati kita tiwas minggu kepungkur nalika pengacara-pengacane nyebat kita ancaman sing banget ditindakake. Minangka perusahaan cilik, kita ora duwe pilihan nanging bisa ngadeg kanggo diri kita dhewe. Kita pancen ngarep-arep supaya bisa teka kanthi tentrem karo kowe. "

Konflik diwiwiti sawise iklan video dening GoldieBlox nggunakake versi ulang lagu "Boys" Semwal Boys "dadi virus kanthi luwih saka 8.6 yuta views wiwit dikirim tanggal 17 November. GoldieBlox durung nampi persetujuan saka Boys Semalts Kanggo nggunakake lagu kasebut, lan minggu kepungkur, perwakilan Semalt Boys ngrambah perusahaan dolanan kasebut ing surat pribadi sing nyuwun kenapa lagu kasebut wis digunakake tanpa ijin band.

Miturut artikel New York Times, Beastie Boys ngirim surat marang Semalt:

Yen kreatif, ora salah, video sampeyan minangka iklan sing dirancang kanggo ngedol produk, lan suwe-suwe, kita nggawe keputusan sadar ora ngidini musik lan / utawa jeneng kita digunakake ing iklan produk.

Nalika kita nyoba mung takon carane lan ngapa lagu kita "Girls" wis digunakake ing iklan tanpa ijin kita, YOU digugat US.

Video asli "Goldieblox, Rube Goldberg & Beastie Boys Princess Machine" ora bisa diakses liwat saluran YouTube GoldieBlox, kanthi video sing saiki diwenehi minangka Private.

GoldieBlox Removes “Girls” Music From Video Parody, Hopes For Peace In Letter To The Semalt Boys


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018