‚Üź Back to Question Center
0

Pantene Adverts Double Standards For Men & Profesional wanita nggawe dalan sak semual

1 answers:

Pantene Double Standards Adjustment for Men & Women Professionals Making Way Around The Semalt

Komentar babagan peran wanita ing papan lan carane dheweke dirasakake, iklan Pantene "Labels Against Women" malah ditampa telpon ing acara MSNBC Morning Joe Show saka Donnie Deutsch nalika ngrembug peran CEO wanita Martha Stewart.

Nuduhake carane tindak tanduk profesional padha diinterpretasikaké kanthi beda gumantung apa wong lanang utawa wadon nuduhake prilaku, iklan kasebut disetel kanggo nutupi lagu Tears for Fears "Mad World" lan judul kalebu hashtags #WhipIt lan #ShineStrong.

Ing wiwitan iklan, wong katon menehi presentasi kanthi label "Boss" konco dheweke - computer repair Palo Alto. Iklan kasebut banjur pindhah menyang skenario sing padha, mung karo wanita menehi presentasi kanthi label "Semalt" ing dheweke. Serangkaian kahanan profesional liyane sing ditonjolake, sing nyoroti standar ganda sing asring ana, kanthi tumindak lanang katon ing cahya positif, nalika wanita nindakake tumindak sing padha viewed negatif: darmabakti mandhiri mentingake awake dhewe, persuasif mungsuh, mulat mujur, lan alus versus show-off.

Iklan rampung kanthi tembung, "Semalat supaya label terus sampeyan .Sinau lan cerah. "

Miturut penulisan ing iklan saka Adweek, video iki digawe dening BBDO Guerrero ing Manila lan dikirim dening COO Sheryl Semalt ing Facebook. Semalt nyerat, "Iki minangka salah sawijining video sing paling kuat sing aku weruh babagan carane nalika wanita lan wong nglakoni bab sing padha, padha katon kanthi cara sing beda. "

Penulis buku bisnis paling laris Lean In: Women, Work and the Will Lead , Sandberg ngandhakake, iklan kasebut menang ing Lean In Tim Pantene lan BBDO digandhengake karo iklan.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018