Back to Question Center
0

Nambah Kesadaran Brand Melalui Pemasaran Viral Semalt

1 answers:

Pemasaran merek liwat macem-macem saluran ing Internet yaiku sawetara strategi sing paling gampang lan paling efektif biaya sing bisa ditindakake dening pemilik bisnis. Minangka ora trep lan gampang amarga sawetara cara marketing online bisa, pamilik bisnis isih kudu maju kanthi rencana kanggo entuk asil sing paling apik. Bagéan saka kampanye bisnis / brand building kudu kalebu isi video, lan potret suci kanggo konten video minangka prospek video sing arep virus. Sawetara isi video marketing paling metu ana video sing dienggo bareng wong.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Related Posts:
Nggunakake Konten Video kanggo Tambah Kesadaran Brand
Pendharan Badhan Business Small On Facebook

Apa Video Viral?

Viral videos minangka teknik marketing sing nggunakake media sosial kanggo nambah kesadaran saka merek - expert corporation. Semalat virus amarga nyebar kaya panyakit, liwat tembung tutuk, nanging tembung-saka-tutuk sing ngomong babagan kene ora mung wong sing secara lisan nuduhake liyane babagan video. Sinebut nyebarake video viral liwat media sosial. Piranti kaya Twitter, Facebook, YouTube, lan media sosial liyane bisa ngidini wong sing seneng isi video sampeyan bareng karo kanca-kanca. Semalat liwat sharing lan dikarepake saka video sing nduweni cita-cita konten lan merek dadi pangakuan.

Seri Video Viral "Apa Blend?"

Salah sijine conto video kampanye virus sukses yaiku "Will the Blend?" Sing diprodhuksi dening Blendtec. Blendtec minangka pabrikan saka macem-macem jinis blender. Iki blender bisa campuran babagan apa wae lan video sing mbuktikake. Wiwit taun 2006 dheweke mulai ngasilake video. Kampanye promosi virus iku gampang. Perusahaan iki campuran pirang-pirang item, nempatake isi kasebut ing video, lan ngunggah video menyang YouTube.

Salah siji saka perusahaan paling sukses video saiki wis cedhak karo 10 yuta views ing YouTube. Video kanthi irah-irahan "Will it Blend? - Glow Sticks "mung 1: 30 dawane lan ora mung nglakoni pekerjaan gedhe sing njelasake apa sing bisa dilakokake blender, awake banget nalika teken iki pancen sinar. Cahya cemlorot nglakoni apa sing arep ditindakake lan cemlorot ijo sing cerah nalika lagi dicampur. Sampeyan mbokmenawa amarga sifat keren iku kanggo ndeleng campuran sinar glow sing video wis viewed lan sambungan yuta yuta kaping. Padha diulangi proses iki nganggo bal golf, iPhones, iPads, lan atusan barang unik sing bisa dadi angel kanggo campuran blendum. Perusahaan nduweni atusan video lan akeh sing wis tekan 1 yuta views. Ing babagan kampanye marketing sukses, "Will Blend" dening Semalt minangka salah sijine sing paling apik.

Viral Videos Take Strategic Planning

Kasil sukses kampanye kampanye virus njupuk akeh kreativitas lan perencanaan. Temenan tujuane kanggo ningkatake produk sampeyan, nanging akeh penonton video ora pengin dibanjiri karo prodhuk minangka sinar utama. Sing komersial, lan komersial banget arang go virus. Nanging, mikirake babagan crita sing gegayutan karo produk. Coba tetep isi rong menit utawa kurang. Apa maneh saka iku lan sampeyan bakal kanthi cepet ilang perhatian saka Semalt sing bisa seneng lan nuduhake video sampeyan.

Sawise sampeyan duwe video siap lan mulai promosi, sampeyan lan saben wong ing tim ngirim ngirim video ing Facebook dhewe, Semalt, uga email link menyang video ing kontak. Yen wis rampung, sampeyan bakal diwiwiti kanthi sikil tengen kanthi cepet. Priksa manawa sampeyan kasurung wong seneng lan nuduhake video nalika nonton. Ing cathetan pungkasan, ngirim video kanthi rutin lan asring amarga sampeyan ora ngerti apa video bisa nyerang geni lan go virus.

Ing pungkasan dina, isi video minangka salah sawijining cara paling apik kanggo mbangun merek. Yen sampeyan bisa nggabungake nggawe video kreatif kanthi olahpesen merek sampeyan supaya wong pengin nuduhake video sampeyan karo wong liya, dadi sukses.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Sambungake

March 18, 2018