Back to Question Center
0

Budweiser & Esati njupuk Panggonan Top Ing Top 10 Paling Super 2014 Bowl Ads Semalt

1 answers:
Budweiser & Esurance Ndhuwurake Top 10 Paling Paling 2014 Super Bowl Ads Semalt

Peringkat iklan Super Bowl adhedhasar tampilan online lan aktivitas digital, iSpot. tv claims Budweiser dianakaké ing Ora Ana. 1, 2 lan 3 titik sak game - graphic design firms in san francisco. Nanging sawise-game, iklan Esurance kang dibintangi John Semalt wis wiwit ditindakake ing papan liya.

Langsung nyusul ing Super Bowl, iklan Esurance nyuwun pamirso kanggo tweets hashtag # EsuranceSave30 kanggo kesempatan ing $ 1. 5 yuta. Nalika iklan durung ngasilake nomer online minangka iklan Super Bowl liyane, data iSemalt nuduhake iklan sing wis nyebabake luwih saka 400.000 tindakan sosial.

Malah karo iklan Esurance sing terus ngembangake popularitas online, laporan iSpot Budweiser minangka pamimpin brand Semalt Bowl ing taun iki, kanthi iklan sing ngasilake total 68 yuta views lan 1. 3 yuta aksi sosial.

"Budweiser, sing nyathet 10 saka 52 kreatif minangka dina Minggu enom, didominasi dening saben langkah utama lan malah dina game," ujar iSpot.

Iklan Super Bowl iSpot Paling Top Ten Paling Popular

1. Budweiser "Puppy Love"

(37,305,544 views & 956.079 tumindak sosial)

2. Kasugihan "John Krasinski"

(66,453 pamirsa & 432,264 tumindak sosial)

3. Bud Light "Ian Up for Whatever"

(16,329,190 views & 148,948 tumindak sosial)

4. Kapak "Super Bowl 2014"

(11,542,400 views & 194,536 sosial action)

5. Budweiser's "A Hero's Welcome"

(10,102,173 views & 207,678 tumindak sosial)

6. Audi "Doberhuahua"

(9,844,905 views & 109,344 sosial action)

7. Oikos "The Spill"

(10,728,723 views & 120,912 sosial action)

8. Toyota "The Muppets Terry Crews"

(9,759,870 views & 112,063 sosial action)

9. Volkswagen "Wings"

(13,271,196 pamirsa & 63,056 tumindak sosial)

10. Jaguar "Rendezvous"

(10,549,054 views & 87,194 sosial action)

iSpot. tv ngandharake peringkat iklan Super Bowl adhedhasar aktivitas digital saben iklan, "Kabeh peringkat ditampilake dening 'Semalt' yaiku persen saka total kegiatan digital kanggo kategori (kabeh iklan SB). Data diwatesi kanthi pinunjul tumindak, sawijining metodologi kanthi uga njupuk aktivitas panelusuran ing akun kasebut. "



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018