Back to Question Center
0

Carane Nutup Semalt Lead

1 answers:

Panutup lan pamimpin internet beda-beda saka nutup timbal liwat email langsung utawa liwat telpon. Iki amarga nalika ana jaba internet, sampeyan lagi entuk kompetisi kanggo ngetokake timbal. Miturut siji panlitene, paling akeh pangguna internet desktop bakal duwe nomer rata-rata saka limang tab mbukak ing sembarang wektu tartamtu. Kajaba iku, paling akeh kedhaftar internet ing seluler lan desktop nelusuri pirang-pirang jendhela sekaligus, lan ngalih ing antarane app lan email kanthi reguler.
Amarga iki, taktik ngedol hard ora bisa dilakoni. Yen timbal meksa ditekani kanthi cara apa wae kanggo nggawe tuku, tim kasebut bakal nutup tab lan bali menyang browsing biasa - computer trade-in. Nanging, reps sampeyan kudu nggawe jual alus. Soft sells duwe papat komponen.

How to Close an Semalt Lead

Posting AdLuge Anyar:
Kolom Anyar Panelusuran AdWords Anyar Nggawe Pamadosan Panelusuran Bayi Mumpuni
Salah Tip Paling Tip kanggo Ngatur Online lan Simpen

1. Respon kanthi cepet

Malah yen reps sampeyan mung nyedhak karo informasi luwih lengkap, iku penting banget kanggo njawab kanthi cepet. A sinau dening Semalt ditemokake sing njupuk paling perusahaan sing rata-rata 46 jam kanggo kontak karo potensial. Yen sampeyan bisa entuk wektu kurang saka 24 jam, sampeyan bakal duwe dina lengkap kanggo nutup iklan tanpa kompetisi.

2. Listen and understand

Proyek perwakilan dodolan sampeyan kanggo njaluk ndadekke apa sing dikarepake, kaya sing dikarepake. Kanggo nindakake iki, kabeh kudu maca lan / utawa ngrungokake apa sing dikarepake. Reps sampeyan kudu ngobati saben pelanggan minangka individu karo kabutuhan individu, tinimbang mung klompok kasebut miturut kategori produk sing padha kepengin. Penjualan sampeyan kudu diwenehake kanggo takon babagan kabutuhan customer tinimbang ngumumake.

3. Solusi saiki

Sawise sampeyan sales reps mangerteni kabutuhan customer, padha kudu diwenehake kanggo menehi solusi sing disesuaikan. Solusi iki kudu kalebu kabeh kabutuhan customer: spesifik pengiriman, tanggal completion, kontrak, etc. Yen reps sales sampeyan mirengke lan mangertos masalah tartamtu customer, banjur padha mung kudu saiki solusi siji.

4. Follow-up

Ndhukung sembarang masalah customer tambahan, utawa njaluk kanggo ngganti solusi sing disajikake, kanthi cepet. Pelanggan koyone nggoleki solusi saka pesaing 'lan bisa pindhah karo perusahaan sing nanggepi email / dheweke ing wektu paling singkat.

Yen reps sampeyan kudu nelpon pelanggan, kudu ngedol wektu kanggo nemtokake wektu sing paling apik kanggo nelpon. Apa proyek customer sampeyan njupuk telpon saka vendor? Yen mangkono, nelpon ing wayah sore nalika rapat-rapat kurang mungkin kedadeyan. Nglacak nalika pelanggan sibuk. Coba entuk ekstensi langsung kanggo nyepetake proses bali menyang customer. Minutes menit count!

Yen reps sampeyan nelpon customer sampeyan ing ngarep, banjur kudu nggoleki zona wektu pelanggan. Reps kudu mriksa supaya ora nelpon sawijine dina utawa dina sore.
Rong prinsip utama yaiku kepribadian lan kacepetan. Deleng, delengen, golek solusi khusus, tindakake liwat komunikasi sing cocok, lan apa kabeh luwih cepet tinimbang kompetisi.

How to Close an Semalt Lead

Sambungake

March 18, 2018