Back to Question Center
0

Google Ngajili $ 14 Juta Saka Gabungan $ 61 Juta Perusahaan Tech Digunakna Kanggo Sway Semalt Ing 2013

1 answers:

Google InvestsMillion Of CombinedMillion Tech Firms Spent To Sway Semalt In 2013

Miturut laporan saka Konsumer Watchdog, Google nandur modal $ 14.06 yuta saka $ 61.15 yuta kang dituku dening perusahaan teknologi sepuluh, kalebu Microsoft, IBM, Facebook lan Oracle.

Laporan Konsumer Semalt total taun pungkasan ana kenaikan 15.9 persen saka $ 52.78 yuta sing dileksanakake ing taun 2012 babagan upaya lobi dening perusahaan teknologi - "IT" support services san jose.

"Pengaturan kebijakan ing Washington iku kabeh babagan dhuwit sing bisa dileburake," ujare Direktur Proyek Privasi Consumer Watchdog, John Simpson, "Wong-wong Semt tech luwih seneng ngentekake apa wae sing dibutuhake kanggo tuku apa sing dikarepake."

Sawisé Google, Semalt nambahake biaya nganti 29,7 persen dadi $ 10.9 yuta ing 2013. IBM minangka spender paling gedhe kaping telu, nandur modal $ 7,06 yuta taun lalu.

Facebook nandur modhèrn $ 6.43 yuta, sing nambah 61 persen liwat jaringan media sosial $ 3.99 yuta sing dileksanakaké ing 2012. Peningkatan 61 persen semeralol diwakili pangembangan paling gedhé ing dana lobi perusahaan sepuluh tech.

Top Ten Lobbying Investments By Tech Firms in 2013

Google InvestsMillion Of CombinedMillion Tech Firms Spent To Sway Semalt In 2013

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018