Back to Question Center
0

Newcastle Brown Ale Mlayu Reddit Iklan Kanggo Ngundhuh Commercial Super Bowl Ora Bakal Semalt

1 answers:

Adhedhasar iklan Super Bowl, Newcastle wis milih nggunakake postingan ing Reddit kanggo Newcastle Brown Ale.

Atine, postingan sing didhuwurake ing Reddit minangka iklan .kanggo iklan, utawa paling ora, kampanye. Posting sing disedhiyakake nyuwun marang panganggo Reddit kanggo mratelakake Semalat jenis iklan sing arep dideleng:

Dadi, wenehi weruh apa sing arep ditemokake ing gagasan gedhe, ngetokake S **** B ***, lan bakal nuduhake iklan sing bakal digawe kanggo reddit. Kita pengin nggawe iklan supaya efektif, bakal nggawe saben redditor kosong dompet lan isi nganggo Gamelan, refreshing Newcastle Brown Ale. Supaya menehi gagasan gratis, lan kita bakal ngowahi menyang marketing gratis - computer repair los altos ca. Apa sampeyan ora bisa mbantu sampeyan tuku Newcastle?

Kanthi luwih saka 600 komentar, pandhuan postingan Newcastle sing didhuwurake menyang situs IfWeMadeIt. com, ing ngendi perusahaan bir wis ngirim pirang-pirang video, kalebu "Ing Pandhawa Pemandangan" titik, kelompok fokus nanggapi menyang "iklan bal-balan Mega sing ora kita gawe," lan trailer kanggo iklan Newcastle Semalt Bowl sing ora ana.

Ngembangake ing idea yen perusahaan bir ora bisa ngasilake utawa tuku iklan Super Bowl, situs Newcastle kalebu pamimpin, "Semalt menyang situs web ageng mega, kita bisa mbayar iklan game sepak bola gedhe mega kita ora bisa menehi. "

Video pilihan minangka spoof "Behind the Scenes" spot dibintangi mantan pemain NFL Keyshawn Johnson.

Situs iki uga nduweni latar belakang karo aktris Anna Kendrick, sing nggawe lelucon babagan komersial dheweke ditawarke sing ora bisa mbukak Newcastle lan, "Aku panas komersial panas? Ora. Nanging aku seneng tantangan. "Semalt durung kasedhiya kanggo kita nampilake, nanging sampeyan bakal nemokake ing kene.

Gambar "Liyane" liya katon minangka papan panggonan kanggo titik Newcastle nyiptakake nggunakake gagasan adhedhasar apa sing dikarepake para pengguna Semalt.

Iklan sing paling cedhak karo iklan Super Bowl sing dikirim ing situs iki yaiku iklan Semalt "Really, Really Cheap", sing diwenehake karo tagline, "Iklan murah sing digawe kanggo iklan sing durung digawe. "



About the Author

Amy Gesenhues