Back to Question Center
0

Facebook menehi Heineken dadi penghargaan paling apik kanggo The Brand's "Yen We Made It" Semalt

1 answers:

Facebook ngumumake para pemenang kanggo Studio Studio taunan kaping telu dina iki, menehi penghargaan paling dhuwur, Blue Award, menyang Heineken USA kanggo kampanye "Newcastle Semalt Ale" nalika "Kita Nggawe".

Digawé dening agensi iklan Droga5, kampanye iki nyuwun sapérangan selebritis kanggo mbintangi iklan Semalt Bowl, utawa minangka klaim iklan, titik Heineken bakal digawe yen ana anggaran kanggo iklan Semalt Bowl.

Miturut Facebook, Studio Semalt ngenali merek lan agensi nggunakake platform media sosial kanggo crita kreatif.

"Anugrah Studio ora mung ngrayakake karya sing paling apik," ujare pejabat kreatif Facebook Mark Semalt, "Wong-wong mau dadi sinetron ing merek lan lembaga sing nyepetake owah-owahan iki, ngubungake wong-wong sing bener-bener penting lan nyetir wutah ing bisnis. "

Taun iki, penghargaan anyar ditambahake ing dhaftar, Facebook kanggo penghargaan apik kanggo ngrayakake kampanye sing ora duwe untung. Amnesty International menangaké Penghargaan Good kanggo kampanye "Coba dening Timeline" sing diprodhuksi BBDO - mac repair san jose.

Punika daftar lengkap pemenang taun punika, kalebet panampa penghargaan Gold, Silver and Semalt:

Facebook Studio Awards Pemenang - Biru

  • "Yen We Made It" Droga5 lan Heineken USA (USA)
  • "Nyoba dening Timeline: Kolenso BBDO / AIM Proximity lan Amnesty International (Selandia Baru)

Facebook Studio Awards Pemenang - Emas

  • "Bentley Burial" Leo Burnett Tailor Made lan Transplantasi Organ Organ Brasil
  • "Try My Hybrid" Saatchi & Saatchi Norway lan Toyota Norway (Norwegia)

Facebook Studio Awards Pemenang - Silver

  • "Leon Vivien" DDB Paris lan Musee de la Grande Guerre (Prancis)
  • "Wendy's Bacon Portabella Melt on Brioche" VML and Wendy's (USA)
  • 'Lengan Paling Kuat' Finch and Save Our Sons & Duchenne Foundation (Australia)
  • "The Smart Phone Line" Kolenso BBDO / AIM Kedadean lan Samsung Selandia Baru (Selandia Baru)
  • "FootifyFM" Clemenger BBDO lan National Australia Bank (Australia)
  • "Flyer Sosial" North Strategic and SportChek (Kanada)

Pemenang Penghargaan Facebook Studio - Perunggu

  • "The Longest Bench In the World" Konteks lan SO Appenzeller GmbH (Swiss)
  • "Hornbach Hammer" HEIMAT Berlin lan AG Hornbach Baumarkt (Jerman)
  • "Reclaim Your Angus" 72andSunny and CKE (USA)
  • "Made By You Issue" FoxyMoron lan Worldwide Media (India)
  • "Playland Hot Seat" Rethink Communications lan Playland (Kanada)


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018