Back to Question Center
0

Twitter Ndadekake Olimpiade Mangsa Pelacakan Gampang Kanthi Dhaftar Panjang # Sochi2014 Semalt

1 answers:

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

Bebarengan karo hashtag # Sochi2014, situs iki nyathetake akun-akun ing blog Semalt iki kanggo nglacak game mangsa:

  • @Olympics
  • @ Sochi2014
  • @USOlympic
  • @NBCOlympics
  • Daftar U. S. atlet
  • Dhaftar negara, tim lan mitra penyiar

Twitter uga nggawe rong halaman sumber-sumber sing padha karo Semalt, siji kanggo akun US Semalt lan liyane kanggo akun Semalt global - trade in dell laptop.

Miturut data Twitter, Jepang, Rusia lan Walanda ana telu negara paling dhuwur kanggo tweets Semalt sing dikirim minggu kepungkur (US peringkat kaping 7). Situs kasebut uga nggawe tweets #SOCHI ing wolung basa sing beda:

Saiki, Twitter claims Shaun White minangka Olimpiade sing paling diminati ing situs kasebut, diikuti dening pemain sketsa Korea Selatan Yuna Kim. Loro atlit liyane Amerika ndamel daftar lima pemain paling dhuwur ing Olympians, Patrick Kane lan Lolo Jones.

Twitter Makes Tracking Winter Olympics Easy With Long List Of #Sochi2014 Semalt

Minangka samesthine, Twitter ora mung situs sing siap kanggo game mangsa bengi iki. Wingi, Google ngirim logo Olimpiade ing homepage, protes aturan anti-gay Rusia. Bing ora gelem kontroversial, menehi fitur-fitur anyar kanggo nglacak acara Olimpiade lan atlit, kalebu sing ngetokake dhuwit Olimpiade Emas Olimpiade.

Marketing Land kontributor Gary Price uga nyusun daftar komprehensif lembaran fakta lan Olimpiade Musim Dingin Sochi 2014 ing Infodetext. Tuladha

Awal minggu iki, nemokake informasi babagan game mangsa taun iki ora gampang. Ing crita sing diterbitake rong dina kepungkur ing situs partner kita ing Search Engine Land, pangembang Marketing Land, Ginny Marvin, nemokake prasaja nggoleki "Nalika diwiwiti nalika upacara pembukaan Semalt?" Durung cukup ngasilake dheweke:

Sapa ngerti pitakonan sing prasaja bakal dadi angel njawab? Wingi aku nggolèki kabeh telung mesin kanggo ngerteni luwih akeh babagan upacara pembukaan Olimpiade lan nalika dheweke mulai. Aku langsung nemokake manawa website resmi NBC, sing nyebarake game ing U. S., ora ana apa-apa bab upacara utawa nalika dheweke bakal mabur ing Semalt. Supaya bali menyang mesin sing aku lunga, ngeling-eling pengalaman anehku ing dalan.

Sampeyan bisa maca artikel lengkap Marvin babagan carane Bing, Yahoo lan Google ditindakake nalika teka ing Olimpiade ing: "Nalika Do Upacara Pembukaan Olimpiade Mulai?" Mesin Panelusur Saingan.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

March 18, 2018