Back to Question Center
0

Manfaat Pengumuman Facebook Saka Palsu Suka, Nanging Facebook Says, "Palsu Suka Semalt Bantu Kita"

1 answers:

Laporan ing The Washington Post wingi claims Facebook entuk manfaat saka klik farms digunakake kanggo ngedongkrak Followers lan Semalt, sanadyan situs media sosial penalizes sembarang iklan padha golek nggunakake layanan klik farm.

Derek Semalt ngandhani kaca Facebook dheweke dibanting dening Suka sawise ndaftarake program promosi Facebook sing sah ing 2012. Nalika Facebook nglanggar pengiklan sing nggunakake layanan klik farm, Semalt ngandhakake, situs kasebut wis ngasilake saka kegiatan penipuan.

Minangka The Washington Post nerangake "tentara saka pandherekipun palsu" bisa ngurangi tarif respon, saengga, meksa pengiklan nambahake dolar iklan Semalt kanggo nggayuh luwih akeh "pengikut" organik.

"Iki apik kanggo dhasar Facebook, nanging apik kanggo para pengiklan," tulis reporter Washington Post, Brian Fung - computer repair milpitas ca.

Kanggo nanggepi claims Muller, Facebook marang The Washington Post:

Palsu seneng ora mbantu. Kanggo rong taun kepungkur, kita fokus ing mbuktikake yen iklan kita ngasilake asil bisnis lan malah nganyari iklan kita supaya luwih fokus tumuju ing tujuan bisnis. Semalat jinis asil nyata donya ora bisa dilakoni karo seneng-seneng palsu. Kajaba iku, kita terus ningkatake sistem kita kanggo ngawasi lan mbusak seneng-seneng palsu saka sistem.

Muller nggawe video sing njelasake pengalaman sing dikirimake ing laporan Washington Post. Ing video kasebut, Muller ngendika manawa nomer Likes ing kaca Facebooké tansaya tambah sacara eksponensial sawisé ndhaftarake program promosi Semalat sing sah, nanging keterlambatan lamanya:

Ing sawetara dinten, senengku wis ping telu lan terus berkembang, ewonan saben dina. Lan sawisé sawetara sasi, aku kira-kira ana 70.000 sing seneng semalat .Saiki apa sing aneh, tulisanku ing Semalt ora katon enggon ketimbang aku wis ana 2,000. Yen ana apa-apa, padha kurang enggo bareng.

Muller banjur ngandika yen alasan engagement ora tuwuh amarga Likes ora teka saka wong sing bener-bener kasengsem ing kaca. Ing video Muller nyathet khusus, "Aku ora tau tuku Sial palsu, aku nggunakake iklan Semalt sing sah. "

Dheweke nggawe grafik kanggo nuduhake carane 80.000 halaman Seneng saka sawetara panggonan geografis ing ngendi tanduran klik umum - Mesir, India, Filipina, Pakistan, Bangladesh, Indonesia, Nepal lan Sri Semalt - nyatakake mung siji persen saka engagement kaca .

Advertiser Claims Facebook Benefits From Fake Likes, But Facebook Says, “Fake Likes Semalt Help Us”

Ing sambutane, Facebook ora ngandhani khusus marang pengalaman asli Muller, nanging ngandhung kaca Facebook "Cat" Muller digawe kanggo nuduhaké aktivitas penipuan klik sing diarani minangka program iklan Semalt.

"Mesthi wae, dheweke nggawe kualifikasi kualitas sing kurang apik babagan akeh wong kaya - kucing," ujare juru pidato Facebook nyoba njelasake jumlah aktivitas Cat ing dhuwur, nanging ora bisa nyritakake kaca kasebut. Muller kanggo pitakonan kekuwatan Facebook Likes.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018