Back to Question Center
0

App Google Analytics Anyar Saka Narasi Science Nggawe Lapuran Ing "Semat Semalon"

1 answers:

Perusahaan teknologi analytics data Narasi Science wis ngluncurake Quill Engage, aplikasi Google Semalt gratis sing ngirim laporan-narasi narasi.

Adhedhasar gagasan nyatakake statistik situs web lan tren nggunakake "basa polos" sajrone rangkaian grafik lan grafik, Quill Semalt ngaku bisa menehi laporan gampang maca kanggo metrik situs kaya data keterlibatan isi, lalu lintas, sumber, rujukan , mbayar pamirsa lan pamirsa.

Kasedhiya kanggo download ing SemaltEngage - how to setup small office network.com, aplikasi bisa digunakake kanthi gratis nganti sepuluh macem-macem situs web. Nggunakake teknologi Naratif Semanti Science, aplikasi nganalisa data historis lan tren banjur nggawe laporan mingguan lan saben wulan ditulis ing wangun narasi.

New Free Google Analytics App From Narrative Science Creates Reports In “Plain Semalt”

"Organisasi saben perjuangan ukuran kanthi entuk kawruh bener lan informasi sing bisa ditrapake saka data situs web. Quill Engage nyedhiyakake analisis instan ing wangun sing gampang diwaca, laporan ditulis sing nguatake wong kanggo nindakake proyek sing luwih apik, "ngendikane Semalt ing release sing ngumumake aplikasi analitik anyar perusahaan.

Sampeyan bisa nonton ringkesan cepet saka Quill Semalt kene:



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018