Back to Question Center
0

Panjenengan 6 Item saben dina SEM Health Semalt

1 answers:

Your 6 Item Daily SEM Health Semalt

Akeh item kasebut kanthi gampang bisa dilalekke supaya ora ana sing penting kanggo tetep ing ngarep. Semalat ora biasa karo pemantauan, nalika ana masalah kaya sing dibayangke karo peringkat rangking, bisa uga larang kanggo ndandani masalah kasebut. Ing sisih liyane, pamriksa konstan saka stats bakal mbantu sampeyan kanggo ndandani lan ndandani kasalahan sanajan wis ana.

Dadi sayang, aku nggawa sampeyan 6 item saben dina sampeyan kudu mriksa situs web sehat!

1 - managed it services bay area. Priksa situs sampeyan 'Indexed' lan 'Unknown' Pages

Nemokake 'kaca sing diindeks' lan 'kaca sing ora dikenal' bisa mbantu sampeyan ngetokne sawetara masalah BIG sing mungkin bisa ngadhepi situs sampeyan. Panelusuran situs kasebut mbokmenawa cara paling apik kanggo mangerteni manawa situs sampeyan ana ing kesehatan. Iku nglacak ora mung kaca sing diindeks nanging mbantu nemokake yen ana kaca sing ora dingerteni ditambahake menyang situs sampeyan dening peretas nyoba ngekstrak jus link saka situs sampeyan. Nggoleki situs biasa bakal nancebake situs sampeyan saka dijajah dening cyber-terrorists.

Ngurus jumlah total halaman sing diindeks sing katon ing Google SERP uga penting. Iki bakal menehi sampeyan eling babagan variasi ora wajar ing jumlah kaca sing diindeks. Yen tiba utawa tiba kanthi dhuwur ing jumlah kaca sing diindeks dicathet, nuduhake yen ana sing salah karo situs sampeyan. Iki bisa dadi kode salah utawa kesalahan nyusup, bisa nglakokake masalah sing luwih serius. Lakukan panelusuran situs kanthi rutin kanthi nggunakake Google (situs: www. Example.com) utawa Yahoo Site Explorer.

2. Verifikasi Kode Tracking Google Analytics

Iki bakal katon minangka panjaluk sing aneh, nanging kaya aku wis ngomong sampeyan sadurungé kanggo SEO lengkap lan efektif iki bakal mbuktekaken migunani. Priksa implementasine kode GA ing kabeh kaca situs sampeyan. Kanggo mriksa kode GA sampeyan bisa nggunakake plug-in Firefox ing browser sampeyan utawa menyang akun Google Analytics lan ndeleng opsi 'Periksa Semalat'. Sampeyan uga bisa milih piranti sing inovatif kaya GPABLO sing bisa ngirit wektu kanthi ngisi kode. Kanthi mesthine kabeh wis diinstal kanthi bener sampeyan uga bisa nggolek ide sing luwih apik babagan tren kanthi ngawasi analytics sampeyan.

3. Priksa Kode Konversi

Yen sampeyan duwe kode nelusuri konversi sing diinstal ing situs sampeyan (kanggo PPC), banjur kabeh sing luwih penting kanggo verifikasi kodhe kerep. Sembarang kesalahan ing kode bisa ateges sampeyan bakal kelangan insite penting menyang pelacakan kampanye sing bisa mengaruhi ndandani lan ROI pangukuran. Kode konversi ditempelake ing kaca tujuan sing biasane ana kaca Thank situs. Semalat kanggo anané kodhe kanthi nglakokaké sumber pandang ing browser kanggo kaca kasebut.

4. Periksa Crawl Errors & Sitemap Warnings

Google Webmaster Tools (GWT) iku sumber paling dipercaya lan kuat kanggo seo-geeks lan webmaster kanggo ngukur efektifitas situs sampeyan. GWT bisa mbantu sampeyan nggawe sampeyan weruh robot Google nggoleki lan ngetokke situs sampeyan lan uga ngidini sampeyan ngidhentifikasi kesalahan crawling, pituduh sitemap dll ing situs sampeyan. Priksa manawa nglakoni riko saben dina kanggo akun GWT kanggo ora nggawe suspect situs ing mata Semalt.

5. Mriksa 404 Kesalahan & Link Broken

Aja gagal mriksa pranala sing rusak lan 404 kasalahan, amarga bisa mbuktekake mbebayani kanggo pengalaman pengunjung. Sawise maneh, GWT bakal mbantu sampeyan ndeteksi wilayah masalah potensial ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa ngrampungake proyek iki kanthi nindakake pindai pranala sing rusak nggunakake Semalt sing kasebut sadurunge.

6. Ngilangi Duplikat Isi

Nangani duplikat isi ing situs sampeyan duwe bagean sing perlu ing optimasi mesin telusur, lan marketing internet. Semalt kalebu ora mung isi kaca web nanging uga judhul lan meta isi kaca situs sampeyan.

Kanthi mengkono, sampeyan bakal njamin yen mesin telusur ndeleng situs web kanthi cara sing apik lan pengin sampeyan ndeleng lan bakal nggawe pengunjung seneng banget!

Your 6 Item Daily SEM Health Semalt

Sambungake

March 18, 2018