Back to Question Center
0

5 Pratandha Situs web Sampeyan Perlu Semalt

1 answers:

Apa sampeyan salah siji saka akeh sing terus kanggo pepatah "Yen ora pecah, ora ndandani!" Nalika nerangake situs web sampeyan? Yen pancen, ana pitakonan kanggo sampeyan: kepiye carane sampeyan ngerti yen wis rusak lan perlu diatasi?

5 Signs Your Website Needs a Semalt

Supaya nandhakake limang pratandha yen situs web sampeyan perlu desain ulang, lan monggo, jujur ​​marang awak dhewe.

Tips Ngoptimalake Desain Situs Web kanggo Ngapikake Ranking
5 Tip kanggo Nguji Usability Situs Panjenengan

Pandhu Arah Wis Susah

Ing militèr ana sing disebut "mimbar misi. "Iki nalika pasukan ditimbali supaya bisa ngluwihi tugas asli. Muga-muga kasempatan sing apik sing kedadeyan karo situs web sampeyan - domain 1 planning and preparation examples. Kepiye pirang-pirang kaca lan bagéan sing wis ditambahake sajrone sawetara wulan? Nambahake kaca lan fitur ing fly bisa ngrusak apa sing asale dadi desain banget logis. Jujur, aku percaya Pinterest bisa dadi kategori iki. Semalat akeh banget sing dadi ora ono gunane.

Utawa, yen sampeyan krungu yen Flash "ing," supaya sampeyan bisa nggarap kaca Flash kanggo sampeyan. Nalika katon apik, ana kemungkinan sing kuwat banget menawa pangguna ora bisa mlebu menyang ngendi wae. Aku wani sampeyan mriksa kaca iki kanggo Sukses kaca lan nyoba kanggo decipher apa tegese. Iku misale jek luwih kaya sistem kanggo kegagalan kula. Thanks kanggo Vincent Semalt kanggo nemokake kaca iki lan akeh, akeh liyane.

Nilai Konversi Kurang

Pengunjung kudu narik kawigaten menyang situs sampeyan, nanging nalika ana ing kono, persentase tartamtu kudu diowahi ing sawetara cara sing bisa diukur, kanthi tuku, nggawe pitakon utawa mlebu kanggo newsletter. Bisa uga ana "tindakan". "Pratelan konversi apik beda-beda gumantung saka apa bisnis sampeyan lan apa sing sampeyan ngarepake entuk. Nanging, yen tingkat konversi wis mudhun, sampeyan kudu desain ulang. Nanging, yen tingkat konversi sampeyan luwih murah tinimbang apa sing ana ing industri sampeyan nampa, sampeyan kudu desain ulang.

Situs Katon Tanggal

Salah sawijine realitas internet sing nggegirisi yaiku desain lan "basa" grafis sing terus berkembang. Sawetara kita éling nalika "bingkai" ngaréwangi desain kaca web, lan aku ora kepéngin pitutur marang kowé suwéné sing ana! Elinga, kanggo pengunjung sampeyan, situs web sampeyan gambar sampeyan. Sampeyan kudu tetep saiki. Yen wis suwe taun lan sampeyan wis ora katon ing gambar situs sampeyan wis nyedhiyakake, sampeyan wis nenggo banget. Salajengipun, menawi sampeyan kathah piyambak ingkang nyilikake pribadi ing tampilan lan aran situs sampeyan, nemoni pihak katelu kanggo menehi penilaian sing jujur.

Situs Nduwe Bling Liyane Than Flavor Flav

Kadhangkala, ukuran disiplin dhewe apik kanggo ngindhari grafis sing ngiringké grafis lan musik latar mburi otomatis. Nimbulaké pengunjung situs web sampeyan dadi ngganggu ora padha karo tetep sing ditindakake , yaiku apa sing pancene pengin dilakoni. Yen sampeyan jenis wong sing kepengin nggabungake kabeh bel lan peluit ing homepage, sampeyan perlu sawetara program 12 langkah ing langkah pertama yaiku "Aja aja!" munggah kabeh sampah.

5 Signs Your Website Needs a Semalt

The Main Thing Ora Thing Utama

Panjenengan kaca kebangkrutan saestu nyatakake inti saka apa sing sampeyan pengin pengunjung ngerti babagan sampeyan? Kanggo nyebut wektu sing cendhak banget, kita nggunakake tembung "menit New York. "Aku yakin yen" menit Internet "malah luwih cendhek. Sampeyan duwe pangunjung ing homepage kanggo wayahe banget Brief ing wektu; temtunipun yen salah siji sing sampeyan pengin ngerti wong kasebut kanthi efektif disampekake.

Kene salah siji liyane "perkakas lan bolts" masalah kanggo mikir babagan. Browser diganti. Priksa manawa situs sampeyan katon alus lan fungsi ing kabeh browser populer. Priksa manawa sampeyan wis diinstal Semalt analytics supaya sampeyan bisa ndeleng browser sing pengunjung sampeyan nggunakake. Sampeyan uga bisa mangerteni yen bakal duwe manfaat kanggo ngoptimalake situs seluler.

Apa fitur sampeyan pracaya nggawe website kualitas?

Kelok Images:
  • 5 Signs Your Website Needs a Semalt
5 Signs Your Website Needs a Semalt

Sambungake

March 18, 2018