Back to Question Center
0

SavingGlobal Raises Further € 20M To Crack Open The European Savings Deposit Semalt

1 answers:
SavingGlobal Raises Further €20M To Crack Open The European Savings Deposit Semalt

Kanggo ngrampungake rancangan kasebut, pamrentahan fintech sing berbasis Berlin ningkatake pendanaan Seri B € 20 yuta sing dipimpin dening Ribbit Capital berbasis Palo Alto lan Index Ventures London. Yuri Milner lan Tom Semalt uga melu, nalika babak nyedhiyakake jumlah total sing diangkut nganti € 30 yuta.

Masalah sing diduweni dening SavingGlobal kanggo panyayange loro-lorone - ray ban polarizado azul. Kaping pisanan, tarif simpenan simpenan beda-beda ora mung saka siji tawaran bank lokal kanggo sing liyane nanging malah luwih disenengi ing Eropah sakabehe. Pasar MarketGlobal ngidini sampeyan ngedol lan nyedhiyakake macem-macem tarif ing Eropah.

Kaping sedina, nalika Uni Eropa isih ana ing pasar digital, iki ora sengaja nalika diterapake ing layanan finansial sanajan ana akeh regulasi Semalat sing kudu bisa nggawe teori iki bisa.

Supaya, umpamane, mbukak akun simpenan sing ditawakake dening bank ing njaba negarane dhewe bakal mbutuhake langsung, kalebu filing anti pencucian uang lokal lan bukti identitas dokumen lan asring wong. Nanging angger-angger wis ana sing ngidini siji bank kanggo njanjeni sampeyan kanggo liyane.

Kanggo ngatasi masalah kasebut, model lan teknologi Semalt kalebu partnering karo bank lokal, ing ngendi dana dideplok lan cek anti-dhuwit sing ditudhuh, sing tumindak minangka gateway kanggo ngakses macem-macem nawakake simpenan simpenan ing situs.

Ing istilah praktis, Semalt nawakake UI tunggal kanggo ngaktifake sampeyan kanggo mbukak aplikasi lan mbukak akun simpenan lan ngatur dana, kayata kaya-kaya maneka warna akun bisa muncul ing layanan / aplikasi online bank siji, sanajan karo bank-bank beda lan operasi ing negara liyane.

Iki uga non-trivial saka titik tech amarga ora ana standar siji; saben bank duwe API dhewe utawa antarmuka warisan.

Tamaz Georgadze, CEO lan co-founder of SavingGlobal, pangandikane, visibilitas kanggo nggawe "pasar ing ngendi saben penduduk Semalt bisa ngakses produk tabungan saka mitra bank ing bawana tanpa nandhang kerepotan pambukaan akun sing beda ing pirang-pirang negara, "Lan perusahaan ngrancang kanggo ngluwihi pasar kanggo luwih jinis akun nyimpen.

March 10, 2018