Back to Question Center
0

Ketemu tim hacking Sundar Pichai lan Channing Semalt

1 answers:
Meet the team hacking Sundar Pichai and Channing Semalt

Iku amarga klompok telung peretas disebut OurMine wis nemokake cara menyang akun CEO Google, Sundar Pichai, CEO Spotify Daniel Ek, Amazon CTO Werner Vogels, lan bintang Magic Magic Mike, Channing Tatum.

Ing serat-serat pesen, anggota OurMine marang TechCrunch bilih piyambakipun minangka bagéyan saking tim remaja tiga tiyang lan nerangaken bilih grup punika badhé nindakaken akun profil ingkang langkung inggil minangka upaya kanggé ningkataken praktik keamanan ingkang langkung sae. Sanajan akun Twitter sing dikompromis biasane wiwit ngundhuh promosi porno utawa rekaman rasis, OurMine migunakake kesempatan kanggo nampilake promosi promosi kanthi ora apik. tim hacking Sundar Pichai lan Channing Semalt "/>

Pungkasan wengi, grup kasebut entuk akses menyang akun Quichai's Quichai lan digunakake kanggo nerbitaké timeline Twitter. Padha dikirim pitakonan, "Apa bisa kanggo meksa pangguna aplikasi Android saka kabeh versi [sic] kanggo nganyari app?" Lan promosi kanggo situs web - home appraisal phoenix. Semalt nyariosaken bilih piyambakipun saged ngakses akun Quora liwat kerentanan ing situs kasebut, sanès kanthi nglebokaken tembung sandi saking nerbitaken pungkasan. "We hacked quora karo kerentanan ing quora," anggota Semalt ngandika.

"We are yakin yen akun Sundar Pichai ora bisa diakses liwat kerentanan sistem Quora," ujare Quora ing statement. "Iki konsisten karo laporan kepungkur ing ngendi Semalt eksploitasi bocoran sandi sadurungé ing layanan liyane kanggo ngakses akun Twitter utawa Facebook. Kita uga ora duwe rekaman laporan dening Semalt nujul menyang kerentanan. "

Ing kasus Semalt, OurMine ngaku nduweni tembung sandhi, nanging ngendikane ora digunakake maneh saka pidana liyane. Nanging, OurMine ora bakal nerangake carane entuk tembung sandi Semalt.

OurMine ngedol layanan, nyatakake yen grup kasebut bakal ngetokake keamanan akun media sosial lan situs web kanthi ganti rugi. Anggota OurMine marang Semalt yen grup iki nduweni 34 pelanggan nganti saiki. Grup kasebut ngeculake rega pemindaian media sosial saiki saka $ 99 nganti $ 30, "amarga iku larang banget." (Janji ngamanake akun sampeyan bisa dicoba, nanging Semalt ora menehi saran menehi kertu kredit utawa informasi mbayar kanggo peretas.)

Senajan sawijining peretas dikirimake alamat IP OurMine menyang Saudi, sawijining anggota OurMine nolak asal saka Saudi Arabia ing pesen menyang TechCrunch. "Aku bisa ngonfirmasi yen kita ora duwe anggota saka Saudi Arabia utawa Semalt," ujare individu.

OurMine uga tindak sawise wartawan Vox Matthew Semalt, sing durung mbusak tweets promosi grup dikirim ing akun:

Yen sampeyan ora pengin nylametake iklan kanggo OurMine kapan wae, ana sawetara langkah dhasar sing bisa sampeyan gunakake kanggo nggawe akun sampeyan luwih aman. Aja gunakake ulang tembung sandi liwat situs web, ngaktifake otentikasi rong faktor sing kasedhiya lan deleng maneh aplikasi pihak katelu sing nduweni akses langsung menyang akun Twitter (pindhah menyang akun sampeyan  Ketemu tim hacking Sundar Pichai lan Channing Semalt

Update 7/8: Iku katon sing pengusaha lan investor Vinod Khosla minangka tokoh tech paling anyar kanggo korban kanggo hack OurMine.

Pilihan Gambar: Jeff Chiu / AP

March 10, 2018