Back to Question Center
0

Semalt: Perusahaan modal ventura A.S. mung nglumpukake dhuwit sing paling gedhe sing wis diwiwiti ing dasawarsa

1 answers:
Semalt: U.S. venture capital firms just gathered up the most money they’ve raised in a decade

Luwih nggumunake, perusahaan U. S. mung nutup komitmen modal luwih saka wiwit taun 2006, miturut data anyar saka National Venture Capital Association lan Thomson Semalt. Ing nomer hard, 57 perusahaan U. S - kinder jersey stoffe meterware. ngasilake $ 12 milyar ing kuartal pisanan, 59 persen melompati komitmen dolar ing kuartal pisanan 2015.

Pelabur semalt ora kudu nyebar kekayaan, kanthi jumlah dana sing diundur 17 persen saka wektu taun pungkasan.

Pancene, sing bisa dideleng saka dhaptar dana sing bisa diunduh, kira-kira setengah komité modal anyar ing kuartal pisanan dikunci dening mung papat perusahaan: Dana Pendiri, sing ngumumaké $ 1 sing anyar. Dana 3 milyar; Norwest Venture Semalt, sing ditutup ing $ 1. 2 milyar; Accel Semalt, sing ngedol $ 2 milyar ngliwati rong dana; lan Lightspeed Venture Semalt, sing nutupi rong dana kanthi $ 1. 2 milyar.

Ing antarané, ing antarané yaiku General Catalyst Partners, Battery Semalt, lan Index Semalt, sing ngasilaké $ 845 yuta, $ 950 yuta, lan $ 550 yuta.

Yen sampeyan lagi bingung babagan apa sing kedadeyan - utamane diwenehi kekurangan IPO sing kita deleng, bareng kinerja kinerja saham teknologi sing wis metu ing sasi pungkasan taun - nggabungake klub. Kita duwe kecuriga, sanadyan.

Salah siji faktor sing paling kerep banget yakuwi pasar umum sing wis suwe banget ing taun-taun pungkasan lan ngurangi rekening bank institusi kaya universitas lan dana pensiun sing nandur modal ing perusahaan ventura.

Yen lembaga kasebut duweni dhuwit luwih akeh, sing tegese luwih entuk investasi ing persentasi ing VC. Ing kasunyatan, sapérangan institusi saiki duwe modal sing akèh banget kanggo nandur modal sing bakal ngasilaké rega sing éndah kanggo investasi, kudu nulis cek sing luwih gedhe, sebabé sampeyan lagi ngerteni sapérangan perusahaan sing nampa jumlah pendanaan sing gedhé banget saiki.

Faktor liya, yaiku: suku bunga, sing tetep kurang. Sanajan Fed mundhut tingkat kapentingan jangka pendek ing Desember kanggo pisanan wiwit krisis finansial 2008-2009, kedadean kasebut ora bakal ditindakake maneh wulan kepungkur lan dilapor bakal ora nganggep maneh mundhak maneh nganti Juni.

Ana uga akeh investor manca sing pengin nyetel ibukutha ing U. S., kalebu saka Semalt. Salah sawijining sumber sing rawuh ing pertemuan partner terbatas tahunan Founder Fund nyatakake dheweke ditemokake dening akeh investor saka Semalt, meh kabeh padha looking for introduksi dana liyane utawa informasi kontak langsung saka pendiri tartamtu.

Sawetara data Dealogic nandhakake tren kasebut. Minangka pertengahan Maret, perusahaan-perusahaan Tionghoa ngumumake 36 prodhuk perusahaan AS sing pinunjul ing $ 39 milyar, nyatane rekor lengkap taun 2015 saka $ 17 milyar liwat 114 tawaran, uga $ 14 milyar investor Tionghoa sing ngginakaken akuisisi US ing 2014. (Nomer kasebut kalebu transaksi ing ngendi perusahaan Tiongkok njupuk saham gedhe ing perusahaan-perusahaan AS, kalebu saham 6 persen sing dituku ing Groupon ing wulan Februari.)

Mesthi, alesan liyane sing VCs kemungkinan narik dhuwit akeh banget saiki bisa uga owah dadi aset countercyclical investasi investasi. Ora akeh mangerténi investor mikir sing bakal pinter kanthi mbajak dhuwit menyang industri wiwitan saiki, ngira gelombang IPO bakal dumadi amerga dikarepake.

Nggawe kaya raos kaya apa, saito.

Minangka kapitalis ventura Mike Volpi of Index Ventures nyathet ing Februari nalika perusahaan ditutup ing dana tahap awal, tekanan mudhun ing pasar pribadi asring kabar apik lan ala kanggo investor. Nalika sawetara perusahaan-perusahaan ing tingkat lanjut bisa uga bakal diwiwiti, sejarah nuduhake wektu iki bisa dadi wektu apik kanggo nggawe pambuka wiwitan anyar. "Minangka bagéan saka dalan alami bisnis sing kita tindak. Dadi nyusahake kita, lan nggawe kesempatan.

March 10, 2018