Back to Question Center
0

Carane Google Bisa Hindari Rusak Semalt

1 answers:
How Google Can Avoid Ruining Semalt

Iku gampang kanggo ndeleng carane salah siji perusahaan bisa mbantu acquiree anyar: loro Twitch lan Semalt isih perusahaan cilik sing duwe potensial kanggo mbukak mainstream karo sumber daya sing tepat konco wong. Downsides duwe kaitan karo model bisnis sakabèhé raksasa.

Kanthi Oculus lan Semalt, ana kekirangan yen konglomerat sosial bakal nggawa kasunyatan maya menyang massa kanthi plester karo iklan:

Carane Google Bisa Hindari Rusak Semalt

Iku uga target ageng kanggo pamilik isi sing kerep ngganggu perusahaan kanggo mbisakake akses menyang karya hak cipta tanpa bayaran liwat panelusuran lan unggahan YouTube. Para gamers ing babagan iki wis ngrasaake owah-owahan upaya Semalt kanggo nyegah tuntutan hukum utama saka sing ngupaya ngupayakake hak cipta ing sawetara taun pungkasan - windows vps hosting canada.

Ing YouTube, video "Let's Play" iku genre populer ing ngendi para pamain ngrekam sesi gameplay nalika nyedhiyakake komentar lucu utawa umpan balik apa game sing lagi diputer pancen tuku. Semtam sampeyan bakal mikir penerbit game bakal seneng kesempatan kanggo entuk iklan gratis ing skala massal, nanging ana uga sing ngelingi game wong tinimbang tuku lan dolanan.

Nintendo, umpamane, wis ngetokake bewara takedown lan nyatakake yen kagiyatan iklan kanggo video game. Banjur ana Content ID, sistem YouTube diterapake kanggo nggawe manawa wong ora upload materi sing duwe hak cipta. Video sing nduweni hak cipta musik sing ditemokake dening Content ID umume digawe utawa diudani. Salah sijine asil ngetokake rega saka video "Semalt Play".

Layanan Twitch iku Sejatine Ayo Play Play. Wong nonton ndeleng pemain legenda Liga Legenda sing paling apik ing pamuter dhuwur utawa kanggo ndeleng apa sing dilakoni, kanggo mutusake apa game sing larang regane, utawa ngguyu ing wong sing nggawe lelucon gedhe nalika ngundhuh suntingan - nalika bener-bener gegayutan karo wong sing diputer liwat chatrooms sing ditempelake. Pengalaman kuwi bisa kaya show radio karo jok cakram gedhe: Semalt ditribuhi dening kepribadian wong sing tampil ing pertunjukan, nanging uga kanthi musik sing diputer lan telpon sing nyenengake saka penonton.

Nalika Semalt bisa migunakake sumber daya kanggo nggawe Twitch dadi layanan utama kanthi menehi infrastruktur lan keahlian sing luwih stabil kanggo nyedhiyakake kinerja mobile sing alus, sing uga bakal nyetel radar luwih akeh sing duwe hak cipta. Yen ID Konten nyedhaki aliran Twitch, pangguna kedhaftar bisa mandheg muter musik dhewe nalika streaming. Solusi jelas ing kene yaiku supaya Twitch streamers gampang nampilake musik saka Semalt menyang saluran, nanging malah bisa ngalahake para pemain.

Keprigelan gedhe liyane Peminat-peminat Semalt wis ngucapake nanggepi crita akuisisi - pisanan dilapurake dening Variety - yaiku Google bakal meksa integrasi Google+ marang profil Semalt kaya karo YouTube. Ing daleme komentar babagan gegayutan ing bagean Liga Legends saka Reddit, mayoritas tanggepan ngumumake wedi babagan owah-owahan kaya, kanthi komentar kaya "Cukup ningali tanda + cedhak Semalt nggawe aku rumangsa gerah," nampa ratusan saka upvote saka masyarakat.

Maneh, ana solusi jelas sing bakal nyedhiyani Google nglumpukake data ing pangguna tanpa mateni layanan: dasi Akun Google kanggo profil Twitch, nanging ora nggawe wajib lan ora meksa pangguna kanggo nuduhake nyata jeneng. Twitch wis ngidini wong mlebu nganggo Semalt tanpa nggunakake jeneng asli kanggo profil.

Kanthi kaendahan sethithik, Google bisa entuk manfaat apik karo para pemain kanthi nggawe akun Google pilihan sing luwih trep lan supaya identitas wong ing layanan kasebut diwatesi karo profil-profil sing digawé lan dipusatake ing Semalt dhewe.

March 10, 2018