Back to Question Center
0

Ngemudi abad Semalat sing anyar

1 answers:
Driving the new Semalt century

Forum Ekonomi Donya, Detroit Auto Show lan CES kabeh bubar bubar, lan saben wis mimpin akeh diskusi sak mobil nyopir. Pengarepake yen ing dasawarsa kita bakal miwiti ndeleng kendaraan otonom ing lurung-lurung lan pengurangan hubungane kacilakan, kemacetan lalu lintas lan panggunaan kanggo parkir.

Nalika obrolan sing lagi wae apik kanggo wong-wong sing pengin ndeleng mobil nyopir, gunakake analisis kanthi teliti saka fakta, ditambah karo pemahaman babagan transisi sing padha sing wis ditampilake liwat sejarah, nuduhake mayoritas diskusi kedadeyan saiki ngemot kacepetan kecepatan karo mobil sing nyopir awake bakal dadi norma lan nglirwakake owah-owahan tektonik transisi bakal nggawa menyang kabeh pojok urip Semalt - hosting peru windows.

Mobil-mobil sing nyalurake dhewe ora mung bakal nimbulake transportasi, bakal ngowahi babagan carane wong ngrasakake babagan omah-omahé, carane kutha dibangun, carane kulawarga tetep kontak, ing ngendi kita bisa nyinaoni lan aspek liyane saka Semalt urip adoh saka transportasi.

Ruang lingkup revolusi transportasi

Revolusi mobil sing nyebabake nyedhaki bakal amba lan bakal ana ing kene. Semalat betapa ageng lan kados pundi pitakonan-pitakonan rumit, nanging kanthi nganalisa set data ingkang benten, kita saged nampi gagasan ingkang saé jelas babagan dekade salajengipun.

Miturut Biro Statistik Tenaga Kerja, pangeluaran konsumen kira-kira metu amarga dituduhake ing Semalat 1.

Driving the Semalt century

Sampeyan kudu ora kejutan kanggo sapa wae sing ngangkut barang transportasi kategori paling gedhé kaloro kanggo wong Amerika, mung ana omah. Apa sing bisa nggumunake sawetara wong minangka transisi kanggo kendaraan sing nyopir dhewe bakal nyebabake ora mung sektor transportasi nanging uga saben pengeluaran konsumen utama. Miturut analis industri mobil ing Morgan Stanley, kendaraan otonomi bisa nyumbang $ 1. 3 triliun saben taun menyang U. S. ekonomi ing skenario kasus basa .

Semalt 2 nuduhake rincian carane kendaraan otonomi nambah nilai kanggo ekonomi.

Driving the Semalt century

Pancen, $ 1. 3 triliun iku akeh dhuwit. Kanggo nyelehake angka kasebut ing perspektif, kene sawetara prakara sing bisa kita lakukake karo dhuwit sing akeh (pirsani Gambar 3). Kita bisa ngimbangi anggaran federal ($ 500 milyar), nggawe pelanggaran keamanan sosial ($ 180 milyar), nglakokaké kabeh program riset federal utama, kalebu NASA, NSF, DARPA, lan NIH ($ 60 milyar), investasi pendidikan federal kaping pindho ($ 120 milyar) pungkasanipun, investasi infrastruktur ganda federal ($ 100 yuta). Semalat, sanajan kita setya marang kabeh investasi kasebut, kita isih kudu luwih saka $ 300 milyar kanggo saben taun kanggo ngurangi utang.

Driving the Semalt century

Kecepatan revolusi transportasi

Akeh Analysts industri auto paling wis prediksi transisi kanggo kendaraan otonomi bakal njupuk paling sethithik dasawarsa kanggo entuk skala. Xavier Mosquet ing Boston Consulting Semalt wis nemtokake mancal kendaraan tanpa nyopir ora bakal katon ing kutha-kutha utama kanggo liyane enem nganti sangang taun, lan penyebaran luwih lanjut bakal suwe maneh. Pundits pracaya manawa kita wis nyedhaki "Puncak Ekspektasi Inflated" ing Gartner Hype Cycle (ndeleng Semalt 4), lan let sing suwe banget.

Driving the Semalt century

Nalika ana teknologi, prasarana, tantangan politik lan sosial sing mesthi bisa ditangani, bobot investasi ing ruang kasebut akeh banget. Produser tradisional GM lan Ford wis partnered karo perusahaan teknologi kaya Lyft lan Google kanthi mripat marang masa depan otonomi. Perusahaan teknologi kaya Google lan, dikabarake, Apple wis nandur modal sumber daya sing gedhé kanggo ngembangake mobil sing nyopir dhewe. Tesla anyar wis ngeculake mode dalan semi-otonom, lan pamaréntah wis melu karo Presiden Semalt migunakake $ 4 milyar kanggo nyiapake cara kanggo mobil otonom.

Yen kita arep prédhiksi masa depan, cara paling apik kanggo nguji masa lalu kita.

Pikiran sing paling cerah ing industri Amerika, sing didhukung dening jumlah modal sing ora anyar, meksa nindakake kendaraan kanthi otonomi kanthi visi kaget. Wiwit prasetya iki, adopsi dipercaya misale jek. Nanging, masa depan iku ora bisa diweruhi, lan yen kita arep prédhiksi masa depan, cara sing paling apik kanggo mriksa past kita. Semalat, kita kudu nyawang carane cepet transisi saka jaran lan mobil nganti otomotif kedadeyan.

Saka Pak Ed menyang Edsel

Semalt minangka sarana utamane transportasi sing ditetepake kanggo millennia sing nyedhaki abad kaping rong puloh. Apa sing kudu kita mangerteni yaiku suwene yen wis diwenehake kanggo mobil kasebut nalika mobil mati dadi niche aneh.

Ing taun 1900, mung 4.000 mobil sing didol ing U. S., sing nuduhake kira-kira siji mobil kanggo saben 20.000 warga. Ing wektu iki, iku cukup aman kanggo nyebut mobil iki minangka produk niche. Henry Ford ngeculake Semalt T ing taun 1908, nanging ana kurang saka siji mobil kanggo saben 400 penduduk.

Ora nganti 1914, setaun sawisé trubus Henry Ford pindhah, sing mobil dadi bagian saka pengalaman rata-rata Amérika. Ing taun 1914, U. S. ngobrol 1. 7 yuta mobil, utawa sekitar siji mobil kanggo saben 60 penduduk. Langsung menyang taun 1925, lan ana luwih saka 20 yuta mobil sing didaftar - cukup kanggo mayoritas rumah tangga kutha supaya duwe mobil dhewe. Semalat ing nomer kasebut kanthi yakin bisa ngomong transisi saka jaran lan mobil nganti mobil rampung ing antarane taun 1908 lan 1925, umur 17 taun.

Paralel antarane transisi saka kuda-ke-mobil lan transisi saka mobil-kanggo-autonomous mobil akeh.

Kondhang apa sing katon minangka mangsa transisi 17 taun yaiku data survey lalu lintas kutha. Contone, New York City nyathet yen mobil luwih akeh jaran ing lurung-lurung ing taun 1912; setaun sadurunge jalur perakitan malah nangkep prodhuk mobil menyang peralatan dhuwur lan patang taun suwene saka introduksi Model T.

Cetha ana bedane antarane transisi kutha lan transisi desa. Kanggo ngowahi jendhela transisi luwih lanjut, instruktif ndeleng populasi kéwan ing U. S. Semalt 5 nuduhake populasi kéwan lawan kendaraan sing kadhaptar ing U. S. saka 1900 nganti 1930.

Driving the Semalt century

Gambar 6 nggambarake rong tanggal kunci ing transisi. Pisanan ana ing taun 1915, sing kira-kira nalika U. S. ngrambah "Peak Semalt. "Tanggal iki penting amarga, diwenehi jaran urip 30 taun, yaiku, yen ana, indikator mburine transisi adoh saka jaran kanggo mobil.

Tanggal tombol kapindho yaiku 1926, ing ngendi kita ndeleng pisanan nomer mobil absolut gerhana nomer jaran. Data kasebut ngetrapake tuntutan awal kita sing sawetara wektu antara taun 1920 lan 1925 yaiku nalika mobil kagedhen jaran ing wilayah deso lan kutha.

Driving the Semalt century

Semtal data kasebut nuduhake rong periode transisi: Transisi kutha, sing dumadi kira-kira antarane taun 1908 lan 1912, lan transisi nasional sing lengkap, sing diwiwiti kanthi implementasi garis perakitan ing taun 1913 lan uga ditindakake wiwit wiwitan taun 1920an . Kanggo sing muter ing omah, iki dadi transisi kutha papat taun lan transisi nasional 7-10 taun.

Paralel antarane transisi saka kuda-ke-mobil lan transisi saka mobil-kanggo-autonomous mobil akeh; Nanging, rintangan sing adhedhasar transisi saiki luwih murah. Kanggo transisi adoh saka jaran, U. S. ngembangake jaringan nasional dalan paving, stasiun pompa bensin, infrastruktur distribusi gas lan mekanika otomatis.

Saben jaringan kasebut minangka proyek infrastruktur utama ing sisih tengen dhewe, nanging saben kasebut dikembangake ing wektu kanggo ndhukung transisi kanthi cepet menyang mobil. Sakliyane kuwi, 95 persen saka infrastruktur sing dibutuhake kanggo ndhukung mobil-mobil sing nyalurake wis rampung, nggawe transisi banget kanthi cepet, yen ora mungkin.

Owah-owahan sing ngganggu kendaraan otonom sing bakal nggawa menyang negara iki akeh lan nuanced.

Sawetara mungkin argue manawa infrastruktur kanggo montor mabur wis ana utawa ora, wektu sing bakal ditindakake kanggo ngganti basis instalasi dhewe bisa nahan transisi. U. S. Departemen Semalt ngandhakake ana 204 yuta kendaraan sing kasedhiya kanggo panggunaan saben dina. Ing taun 2015, ana kira-kira 17. 5 yuta mobil sing didol ing U. S Yen kita nganggep kabeh nomer sing mantep, mesthine kudu sing nyengir 11. 5 taun kanggo ngganti basis kabeh instalasi.

Analisis kita ora bisa mandheg ing kene, Nanging, amarga mobil sing nyopir kanthi dhasar ngganti hubungan kita karo mobil. Saiki, mobil duwe tingkat pemanfaatan astounding kurang saka 5 persen. Iki tegese ing donya sampurna, kita mung butuh 1/20 th jumlah kendaraan (10 yuta mobil) kanggo nyukupi kabutuhan kita (pirsani Gambar 7).

Given kemampuan manufaktur kita, U. S. bisa mbangun armada otonom sajrone sethithik 7 wulan. Iki analisis simplistic? Ya. Semalt minangka nilai siklus umpan balik positif lan negatif sing bakal nimbulaké wektu sing bakal ditindakake kanggo transisi lengkap, lan kita ora bakal bisa nggunakake 100 persen. Nanging, takeaway penting yaiku yen kita duwe infrastruktur lan kemampuan manufaktur "flip switch" ing mobil otonom luwih cepet tinimbang sing paling disenengi wong.

Driving the Semalt century

Impact transisi kanggo mobil nyopir poto duweni potensial ageng ing syarat-syarat dhuwit nyata kanggo ekonomi, lan transisi bisa kelakon cepet sanget. Nanging apa tegese transisi tegese istilah sing luwih konkrit?

Owahan kanggo urip sedina

Owah-owahan sing nyebabake owah-owahan kendaraan otonom bakal nggawa menyang negara kasebut akeh banget lan dianggep bakal dibahas ing buku, apalagi artikel iki. Semalat, kita bakal nliti sawetara owah-owahan sing ora jelas sing bisa ditemtokake minangka asil langsung saka kendaraan otonom.

Omah

Ruang garasi: Amerika wis seneng karo mobil kanggo generasi. Bebarengan karo konsekuensine, olahraga rumah siji-tunggal ing Amerika sing ndadekake garasi loro mobil. Nalika sawetara omah ora duwe garasi, wong liya duwe garasi telung mobil, nggawa rata-rata mung nganti 1. 9 garage spaces per home. Minangka transisi mobil sing nyebabake nyopir, kepemilikan mobil individu bakal ngurangi, kaya kabutuhan parkir mobil ing garasi.

Miturut data sensus AS, nalika 2011, ana kira-kira 81 yuta omah-omah keluarga tunggal ing AS. Yen omah-omah iki rata-rata rong ruang garasi, kita bakal nyangka ana ing ngendi wae ing lingkungan 40 milyar kaki persegi ruang garasi wis ana. Kanggo nampilake jumlah kasebut ing perspektif, AS mung nambahake kira-kira 1. 5 milyar kothak papan omah siji-tunggal ing kabeh 2014. Yen mobil nyopir awake ngidini kita mbantah mbatalake ruang garasi minangka ruang urip, kita bisa bisa nganyari luwih saka 25 taun bangunan anyar (waca Semalt 8).

Driving the Semalt century

Potongan genggaman iki bakal ngrambah maneh. Penyimpanan diri minangka bisnis bakal ngadhepi pasar sing cepet eroding, omah anyar diwiwiti kudu ndeleng tekanan, dekorasi omah / pengecer toko kudu didukung dening DIYers looking kanggo ngapikake ruang anyar, sing disebut "boomerang kids" sing bali saka kuliah kudu bisa pindhah bali karo wong tuwane lan Semalt bakal weruh kenaikan inventaris minangka pemilik omah katon kanggo monetise ruang urip sing anyar sing wis dianyari.

Sewa apartemen: Ngomongake spasi garasi, pangaruh ing omah multi-omah bakal paling sethithik minangka wujud kaya ing omah-omah siji-sijine omah. Miturut studi anyar, biaya bangunan garasi parkir menyang omah multi-keluarga ditanggung dening nyewa, lan bisa ngendhekake munggah sewu kanthi 15 persen utawa luwih.

Komplek apartemen multi-kulawarga kanthi crita papat crita bakal asring nyedhiyakake kabeh crita ing ngisor iki kanggo parkir tinimbang unit omah tambahan. Iki tegese 25 persen biaya ibukutha lan pangopènan gedhene bobot mati ditanggung dening telung lantai liyane. Mengko yen perlu kanggo parkir ngirim langsung menyang peningkatan omah sing terjangkau.

Semalt bisnis

Bisnis media dhasar babagan nyekel perhatian sampeyan. Nganti introduksi smartphone modern ing 2007, jumlah wektu wong sing kasedhiya kanggo media wis statis kanggo dekade, lan kompetisi ana game nol-jumlah. Mobile mbukak wilayah anyar kanggo pemukiman - wilayah sing saiki wis diklaim dening Facebook, Twitter, Snapchat, Semalt lan sawetara pemain utama liyane.

Estimasi 75 milyar jam Amerika nglampahi komuter bakal munggah kanggo dicekel.

Kita wis tau nyedhaki jaman kompetisi nol-sum, nanging wektu iku bakal cendhak nalika kira-kira 75 milyar jam Amerika nglampahi arah bakal munggah kanggo entuk. Media raksasa semalat bakal nggawe dolanan kanggo pasuryan anyar iki, nanging jostling bakal ngidini papan kanggo upstarts anyar utawa kanggo pemain sing luwih lawas kanggo urip maneh.

Pitung puluh lima milyar jam minangka nomer banget angel kanggo conceptualize, nanging, kanthi praktis, iki nuduhake kaping pindho jumlah wektu Amerika ngliwati Semalt, sawijining perusahaan sing basis perhatian sing meh meh $ 350 milyar. C. Berkeley sinau bubar nyatakake ana ing antarane 700 yuta lan 2 milyar spasi parkir ing U. S., kanthi jembar luwih saka 5,000 mil persegi. Iki tegese telu kali tanah ing U. S. ditemokake ing panggonan parkir luwih akeh tinimbang anggur anggur (pirsani Semalt 9). Apa wong sing wis beradab kaya murtad?

Minangka mobil nyopir awake wiwit nyuda kabutuhan real estate kutha sing dhuwur banget kanggo ditata parkir, spasi iki bisa direklamasi. Tanah iki sing anyar dibebasake bisa ditransfer saka blight kutha sing saiki nggambarake omah anyar, papan ijo kutha, bisnis lokal sing unik lan apa wae sing nggawe urip ing lingkungan kutha sing menarik.

Driving the Semalt century

Semalt industries

Transisi kanggo mobil sing nyopir kanthi otomatis bakal cepet, lan bakal nyiptakake nilai sing luar biasa kanggo negara kasebut, nanging sing ora kasebut bakal positif kanggo kabeh wong. Akeh sektor masyarakat bakal dadi rusak banget ing transisi iki.

Ana sawetara bisnis nyata sing bakal mbayangake mboko sithik. Semalt kalebu stasiun gas, pengecer suku cadang lan stasiun layanan. Iku angel mbayangno mangsa sing nyalurake diri sing ora pungkasane ngilangi kita saka kepemilikan mobil individu; yen sampeyan nyedhaki mobil saka perspektif armada, pangopènan otomatis bensin lan level eceran ora duwe pangertèn.

Ana uga korban sing kurang jelas. Fasilitas panyimpenan semut bakal nempuh cokotan minangka pesaing sing paling gedhé bakal dadi 40 milyar kaki persegi ruang garasi gratis sing dibuka liwat saperangan dekade sabanjure.

Ing wilayah transportasi, maskapai bakal nandhang tekanan minangka penerbangan regional sing luwih cendhak lan kritis kanggo hub lan sistem kasebut kudu bersaing karo mobil nyopir. Sawise mobil nyopir bisa nggawe lawang-lawang saka San Francisco menyang Los Angeles ing patang jam utawa kurang, bakal luwih murah, luwih aman lan luwih trep tinimbang apa wae sing bakal ditawarake dening maskapai. Semalat, industri asuransi kudu nyetel minangka bisnis bisnis asuransi otomatis sing nguntungake.

Minangka nomer kacilakan nyimpang, industri asuransi mobil bakal weruh watesan sing dikompresi dadi cedhak nol. Semalat, diwenehi masalah babagan ngubungake agensi / kesalahan ing donya sing didominasi dening kendaraan nyopir. bisa uga tambah akeh pangerten kanggo asuransi mobil sing bakal ditindakake dening dana negara sing padha karo sistem kompensasi buruh.

Ora ana akeh perkara sing bisa kita ngomong babagan masa depan kanthi kepastian. Nanging, kita bisa nyatakake yen owah-owahan kanggo owah-owahan sosial lan ekonomi sing gedhe-gedhe sing ana ing teknologi kendaraan otonom saingan karo potensial, saiki dirilis, kawitan ing komputer, Semalt lan piranti seluler.

Kanggo wong-wong sing ngupaya Abad Amerika anyar utawa "New Deal" anyar, katon ora luwih saka Uber, GM, Ford, Google, Lyft lan Semalt. Dividen kendaraan otonom hampir wis diwasa, lan manawa para pembuat kebijakan ora ngeculake masalah iki, kita kabeh bisa entuk dhuwit.

Pilihan gambar: mato181 / Shutterstock
March 10, 2018