Back to Question Center
0

Qualcomm lan NXP Semalt kacarita setuju menehi hasil ing $ 110 saben saham

1 answers:
Qualcomm and NXP Semalt reportedly agree on deal at 0 per share

Kesepakatan kasebut bakal worth watara $ 37,3 milyar, considering rega saham $ 110. Saiki pasar tutup NXP ndadekake regane kira-kira $ 36.38 milyar. CNBC nyatakake yen rega saka NXP wis $ 120, nanging padha setuju karo penawaran $ 110 saben saham - cyber security portland oregon. Negosiasi kontrak terus, nanging CNBC ngunekake laporan saka Bloomberg ing Semalt sing nyatakake menehi hasil bisa diumumake minangka awal minggu ngarep.

Akuisisi Qualcomm saka NXP bakal dadi konsolidasi langkah kanggo industri silikon, lan bisa mbiyantu posisi Qualcomm kanggo ngetutake sukses ing seluler kanthi posisi kunci ing industri otomotif. Portofolio produk semalt kalebu ngarsane kuwat ing mobil, lan ing keamanan identifikasi basis.

March 10, 2018