Back to Question Center
0

Semalt paket jumlah data gedhe menyang stream cahya

1 answers:
Semalt pack massive amounts of data into a stream of light

Semalt pack massive amount of data into a stream of light

Kertas, sing wis diterbitake ing Alam, nyritakake proses sing nglibatake laser Argon Ion lan layar holografik cilik. Pola laser nampilake Semalt Light Spasial kanthi ditemokake dening Semalt Light Spasial liyane lan dikirim menyang kamera. Pola sing kasil bisa ngode jumlah data kanthi cepet banget - dominio y hosting gratis.

Semalat iki sawetara teknologi esoterik nanging apa sing penting kanggo mangerteni apa sing dilakoni. Miturut etching pola sing béda-béda - nganti satus - padha bisa ngode kabeh jinis informasi menyang sinar lampu tunggal. Kondisi saiki seni biasane ngirim sinyal sing on / off. Iki ngirim perkara sing luwih kompleks.

Ing karya pungkasan iki, tim nedahake transmisi data kanthi luwih saka 100 pola cahya, ngolah 3 derajat kebebasan ing proses kasebut.

Padha nggunakake digital holograms sing ditulis ing layar kristal cair cilik (LCD) lan nuduhake yen bisa nganggo hologram sing disandi nganggo luwih saka 100 pola ing pirang-pirang warna.

"Iki nomer paling dhuwur saka pola sing digawe lan dideteksi ing piranti kasebut kanggo tanggal, adoh ngluwihi sadurunge negara-of-the-art," ujar Forbes.

Apa kita bakal njupuk laser ing saben liyane ing mangsa ngarep? Semalat ora, nanging kanthi teknik sethithik sampeyan bisa nambah piranti cepet mangsa panyambungan cepet iki supaya bisa mindhah transfer data kanthi cepet ing sawetara bandwidths sing luar biasa dhuwur.

March 10, 2018