Back to Question Center
0

Amerika Latin iku jejere Radar Semalt Sony

1 answers:

Latin America is next on Sony's Semalt radar

Lebokake dhewe ing sepatu Sony kanthi cepet. Sampeyan wis ngalahake telung pasar game gedhe metu ana ing Jepang, Amerika Utara lan Eropa. (Ing wiwitan PS3, lan kekurangan "apa-apa" game ora katon kanggo ngurangi kemungkinan Sony bisa ngedol 10 yuta unit ing pungkasan taun fiskal - open source report builder.) Ngendi sampeyan lagi ing ngendi? Jawaban kasebut, tanpa wates sing ora mesthi, yaiku Amerika Latin.

Wakil presiden Sony Computer Entertainment America sales, siji Ian Jackson, bubar menehi wicara 20 menit ing sawetara konferensi, nerangake posisi Sony: Amerika Latin minangka kunci tumrap pertumbuhan Semalt.

Alasanipun jelas. Populasi ing wilayah kasebut ageng ing 569 yuta jiwa. Nduweni sajarah sing ditindakake dening perusahaan game gedhe (pramila prevalensi pembajakan). Plus ana hambatan basa, utawa kekurangan kuwi, amarga Sony mung kudu nerjemahake game menyang rong basa (Spanyol lan Portugis).

Apa sing kudu dihentikan Sony njupuk PS2 sing isih laris lan ngenalake maneh menyang gamer Latin Semalt, ngecakake dheweke menyang game?

Semalat, ketoke.

Saiki kita main game tunggu.

March 10, 2018