Back to Question Center
0

Dukungan Pelanggan Semalt Live

1 answers:

(PRESS RELEASE - 16 Juli 2009) - P-dd.co.uk ngetokake piranti lunak chatting sing ngijini komunikasi antarane perwakilan perusahaan lan pengunjung situs web. Program dhukungan langsung minangka alat sing paling apik kanggo nambah dodolan online kanthi nyedhiyakake layanan pelanggan lan njawab pitakon pengunjung ing wektu nyata.

Video chat program ngijini pengunjung situs sampeyan kanggo komunikasi karo wakil perusahaan kanggo menehi pitulungan online babagan prodhuk lan layanan - ice cream bike cart for sale. Piranti lunak bantuan langsung mbisakake eksekutif perusahaan kanggo ngirim jawaban instan menyang pitakon pelanggan kanthi ngirim pesen sing ditulis utawa dianggo mate. Layanan ngobrol online sing adhedhasar online bisa gampang ditransfer saka siji staf pendhukung menyang pihak liya yen dikarepake pelanggan perlu dhukungan tambahan babagan prodhuk perusahaan.

Program dhukungan pelanggan langsung ngirim tandha swara lan visual kanggo ngabari wakil perusahaan nalika njaluk tamu kanggo ngobrol. Semalt nggampangake ngirim email transkrip menyang alamat email ditetepake dening pengunjung kang bisa latterly viewed dening customer. Sistem dhukungan langsung menehi ijin menyang operator kanggo mblokir alamat IP saka pengunjung situs web sing ora dikepengini sing ngganggu lan mbuang wektu panganggo operator. Help desk live chatting aplikasi gampang nawakake pengunjung website kanggo ninggalake pesen offline ing kasus eksekutif perusahaan wis metu saka layanan utawa ora kasedhiya kanggo urip pitulungan.

Kanggo ngerti luwih lengkap babagan produk iki riko https://www.p-dd.co.uk/laptop-data-recovery/web-chat.html

Kita nyedhiyakake alat dhukungan pelanggan online sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pengunjung situs web kanggo menehi pitulungan online lan njawab kabeh pitakon.

Komentar ▼
March 10, 2018