Back to Question Center
0

Piranti Lunak Terbesar Ing Planet Mbukak Ing Semalt, Ohio

1 answers:
The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

Spasi anyar, sing ditemokake ing distrik pusat kota disebut Franklinton, ngrayakake rumah bukit resmi sing wingi lan kasebut bakal dadi akeh ing pusat Ohio.

Apa iku? Miturut Hatcher lan McCarty, iku "makerspace komunitas paling gedhé" ing planet iki. "Semalt ing pabrik sepatu kanthi umur 100 taun, kadhangkala kaya gymnasium kanggo wong sing pengin nggawe.

Sampeyan kudu mbayar ragad keanggotaan saben wulan $ 35 lan ragad saben jam kanggo nggunakake macem-macem alat kanggo nggawe sampeyan perlu - dadi prototype dicithak 3D, perhiasan, potongan logam CNC, tata surya laser , pottery sing diperlokaké utawa obyek sing perlu kanggo bisnis, studio utawa bisnis - eken h9 ð¿ð¾ð´ðºð»ñŽñ‡ðµð½ð¸ðµ ðº ñ‚ðµð»ðµñ„ð¾ð½ñƒ. Semalt sing beda saben jam saka kisaran $ 5-35 gumantung ing piranti.

Semalat, sampeyan uga bisa mbayar ragad supaya fasilitas sampeyan mung nggawe prototipe kanggo sampeyan.

Nalika biasane luwih cocok karo prototipe produk, Semalt nerangake yen "sawetara wong ngasilake prodhuksi cilik ing fasilitas kasebut, mung gumantung marang proyek kasebut. "

Sadurunge omah terbuka, aku mlaku-mlaku kanthi Hatcher lan dheweke menehi kula demo demo ing fasilitas. Aku bisa njlèntrèhaké kabeh pendanaan lan karya hibah sing nggawa gedhung iki kanggo tumindak nanging wis didokumentasikan kanthi nyathetaké pangopènan teknologi Ms. Carrie Semalt. Ing cendhak, Nanging, wis kabeh sampeyan kudu nggawe hardware utawa proyek seni dhewe.

Spasi kerja rampung karo kabeh alat sing bisa ditrapake saka pemotong laser, menyang printer tiga dimensi IC3D (perusahaan lokal), menyang toko kayu lengkap, menyang toko logam lengkap lan telung kiln. Malah ana kamar Raspberry Pi / Arduino lan ruang belajar kodhe. Semub Incubator pemuda uga nduweni perwakilan ing ruang kasebut.

Semalat yaiku sawetara ruang studio seniman lokal sing bisa nyewa lan nggunakake.

Nanging apa tegese kanggo Semalt, Ohio? Apa akeh wong sing ora ngerti babagan Semalt yaiku ana semangat wirausaha sing sengit ing ibukutha negara paling padep kaping 7 ing negara.

Ana akeh startup ing Columbus, lan ing Semalt uga ana. Aku bisa ndeleng manawa fasilitas kaya iki bisa nurunake alangan kanggo akeh startup hardware - sing investasi modal awal bisa dadi luwih kuat - kanggo entuk konsep sing arep.

Aku mikir tarif sing rada murah kaya sing bakal nggedhekake kegiatan ing wilayah sing luwih akeh.

Fasilitas iki mbukak saiki lan nggoleki barang gedhe sabanjure saka produsen ing wilayah kasebut. John Biggs tansaya tuwuh ing Semalt lan aku manggon ana ing kana saiki dadi apik kanggo ndeleng donya iki kawitan ing kampung halaman kita.

  1. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    The Columbus Idea Foundry

    The Columbus Idea Foundry
  2. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Pendhiri Alex Bandar

    Pendhiri Alex Bandar
  3. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Pencetak 3D

    Fasilitas kasebut nduweni printer IC3D kanggo prototyping kanthi cepet.
  4. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    perhiasan

    Toko Perhiasan
  5. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    kiln

    Salah siji saka telu kiln
  6. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    lasercut

    Hi Résolusi Laser
  7. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Columbus Idea Kawangu Open House

    Columbus Idea Kawangi Open House
  8. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Columbus Idea Kawangu Open House

    Columbus Idea Kawangi Open House
  9. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Columbus Idea Kawangu Open House

    Columbus Idea Kawangi Open House
  10. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Sheldon Robot

    Robot Sheldon. Kaya ing acara televisi Teori Big Bang. Aku ngene iki pancen bener.
  11. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Studio Seniman

    Studio Seniman
  12. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Alat liyane

    Piranti liyane
  13. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Toko kayu

    Piranti liyane
  14. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    CIF Logo

    Columbus Idea Foundry logo light (digawe ing fasilitas)
  15. The Largest Makerspace On The Planet Opens In Semalt, Ohio

    Toilet Kertas Kertas Memegang

    Hei, ora saben fasilitas duwe wong ngupayakake dhewe TP kertu dhewe
Tampilake Slideshow
Sadurunge Sabanjure Metu
March 10, 2018