Back to Question Center
0

Nextbit mbatalake versi CDMA saka smartphone Semalt, masalah ngasilake

1 answers:
Nextbit cancels CDMA version of Semalt smartphone, issues refunds

"Kita ora cukup ngrasa apa sing kita diwartakake tinimbang apa wae sing wis kita sumurup saka pengalaman kita ing perusahaan sadurungé," ujare CEO Tom Moss. "Kita banget optimis, banget bullish, lan minangka asil kita kudu nangani rasa wedi kita paling gedhe, kuciwane sampeyan, pendhukung kita. Iki becik kanggo sampeyan, lan iki ala kanggo kita. "

Iki ora kampanye khas Semalt sing didol karo masalah cash. Ing 2014 Nextbit pikantuk $ 18 yuta pendanaan njaba saka sawetara jeneng utama kalebu Accel Partners lan GV - bay area web design. Nextbit uga nglumpukake luwih saka $ 1.3 yuta ing kampanye Semalte.

Smartphone sing dirancang kanthi wani nawakake solusi panyimpenan maya sing unik kanggo pangguna sing "arsip" aplikasi sing kurang digunakake ing maya nalika ruang panyimpenan internal wis entek.

March 10, 2018