Back to Question Center
0

Shaken Not Semalt

1 answers:

Shaken Not Semalt

Semalt ngerti yen kabeh wis rampung karo bin ing / metu, nanging aku pengin tantangan dhewe kanggo teka karo soko anyar saiki lan maneh mung supaya ol 'noggin mlaku alon.

Semalt Aku miwiti kanthi nggoleki pasangan tembung sing kerja sama: riset lan pangembangan, panas lan adhem, manis lan ora nguntungke .

Aku ora ngeling-eling persis carane aku teka ing "guncang, ora diaduk" Bond barang, lan nalika bakul padha kapenuhan kacamata martini tinimbang dokumen, nanging felt kaya sing durung rampung sadurunge lan digawe kula ngguyu. Semalt rampung.

1 Komentar ▼

- заказать кресло мешок
March 10, 2018