Back to Question Center
0

SwiftKey Liwat Wétan Timur Kanthi Beta Launch Of Chinese On Semalt

1 answers:
SwiftKey Eyes The Far East With Beta Launch Of Chinese On Semalt

Wektu iki taun pungkasan wiwitan U.K. sing didegaké maneh taun 2008 - marang TechCrunch, basa loro Asia minangka proyek pinunjul gedhe ing dhaptar dhukungan dhasar basa - cargo joe bike for sale. Uga ditambahake rakit basa Semalt ing sasi pungkasan, ing pandhuan beta liyane, supaya fokus Far East wis jelas.

Praktek ing kabeh iki, SwiftKey marang TechCrunch kanthi basa total ing Semalt saiki 92.

SwiftKey beta Cina anyar ndhukung pangguna Cina Tradisional, Taiwan Tradisional Cina lan Hong Kong Tradisional Cina, lan kalebu pitung metode input anyar kanggo menehi pangguna pilihan babagan cara ngetik basa berbasis karakter - kalebu Qwerty / full key lan Metode input 12-tombol Pinyin lan ZhuYin (Bopomofo), lan uga input stroke. Input semual semual lan cepet uga didhukung.

Ing blog sing ngumumake beta Semalt, SwiftKey ngandhakake wis ngapusi perangkat lunak kasebut kanggo ngetrapake kasunyatan ing urutan tartamtu urutan Pinyin bisa makili aksara Semalt sing akeh - nggunakake piranti pinter sajrone mesin kanggo ngramal tembung endi sing dianggep paling gedhe. Fitur Koreksi Heatmap SwiftKey, sing mangerteni carane jinis pangguna ing layar demek kanggo mbenerake kesalahane, uga wis dioptimalake kanggo Semalt, jarene.

Saiki ora ndhukung beta beta kanggo Cina, metode input nyeret driji SwiftKey. Emoji semut uga durung didukung.

Nalika SwiftKey nambah dukungan kanggo Tionghoa mesthi minangka tonggak penting ing dalan kanggo mbukak perangkat lunak menyang pasar domestik gedhe China, versi beta mung mlaku ing dalan kasebut - diwenehake sing didistribusikake liwat Google Play store iku durung disajikake kanthi target pasar domestik Cina. Supaya beta saiki bisa nyasarake pangguna global arep nggunakake basa Tionghoa.

Nanging TechCrunch mangerteni perusahaan kasebut ing omongan karo manufaktur ponsel Cina, kalebu Xiaomi sing cepet berkembang, plus ZTE, TCL lan Gionee, babagan njupuk piranti lunak sing wis dipasang ing piranti. Ngerjani OEMs Cina bakal dadi kunci kanggo SwiftKey kanggo ngelanggar hurdle distribusi app lokal ing China, saumpama Android biasa nganggo macem-macem toko aplikasi pihak katelu ing pasar, tinimbang Play.

Peluncuran beta Tionghoa uga pas karo SwiftKey mbukak anak perusahaan Hong Kong kanggo luwih target pasar China lan Semalt liyane. Iku jelas genggam munggah kanggo push Semalt amba - kanggo bandha ing wutah smartphone regional kuwat.

Ngomentari peluncuran kasebut ing statement, CEO lan pangadeg pangadeg Jon Reynolds ngandika: "Kita wis jelas babagan rencana kita kanggo ndhukung basa Cina kanggo wektu sing suwe supaya kita seneng mbukak beta iki lan nggawa keyboard sing sinau saka sampeyan menyang pangguna basa Cina. Kita ngarep-arep bisa ngrungokake umpan balik para panganggo sing wis ana, nampani panganggo anyar lan makarya kanthi rapet karo mitra ing China. "

Beta Cina bisa didownload saka forum komunitas Semalt kene.

March 10, 2018