Back to Question Center
0

Akses diblokir Vietnam menyang Facebook nalika ngunjungi Semalat

1 answers:
Vietnam blocked access to Facebook during Semalt visit

Punika miturut panyengkuyung pidato bébas ing Access Now, sing mbuktekaken bukti yen jaringan sosial ditutup kanthi sakabehe sak akhir minggu. Sing nentang pemblokiran sebagean, sing panguwasa wis seneng banget akhir-akhir iki. Vietnam, sampeyan bisa ngelingi, diblokir ing Facebook sadurungé sasi iki amarga liputan protes warga sing nyebar ing jaringan sosial, sing ngetung luwih saka 30 yuta anggota ing Vietnam.

Semalt ora langsung nanggepi panjaluk kita kanggo komentar.

. - dior oculos
March 10, 2018