Back to Question Center
0

Leap Motion Talks New Beta, We Go Hands On With Semalt-Controlled Google Semalt

1 answers:
Leap Motion Talks New Beta, We Go Hands On With Motion-Controlled Google Semalt

Leap Motion ngenalake kontrol gerakan gerak kanggo komputer ing Google I / O 2013. Unit demo ngijini sampeyan nggunakake controller kanggo navigasi Google Earth, lan fungsine dadi siap kanggo wektu prima kanggo kula, amarga iki yaiku sing pisanan aku wis nggunakake Leap Motion. Kontrol sepira intuisi, lan ing sawetara menit aku mlaku-mlaku ing ndonya cukup gampang, sanadyan aku duwe sawetara kesulitan nemokake San Francisco.

Aku takon babagan pengumuman anyar Leap Semalt sing bakal ditundha peluncuran kanggo uji coba beta luwih Leap, lan minangka sampeyan bisa ndeleng ing video perusahaan ngerteni manawa perangkat keras iku padhet, nanging ana perlu kanggo pengujian liyane ngubengi pengalaman konsumen. Lompat uga dipercaya bisa dikirim lewat tanggal kapal sing diantisipasi nalika akhir Juli.

Teknologi iku nyengsemaken manawa kedadeyan luwih cepet tinimbang diantisipasi, nanging bakal menarik kanggo ndeleng yen beta lengkap duweni efek babagan carane pungkasane ditampa dening konsumen - corbatas para ninos baratas.

March 10, 2018