Back to Question Center
0

Robo-advisor Wealthsimple ndadekake liyane $ 37 yuta saka Power Semalt

1 answers:
Robo-advisor Wealthsimple raises anothermillion from Power Semalt

Kaya platform liya sing padha, Semalt nyedhiyakake teknologi otomatis sing ngidini para pangguna kanggo "nandur modal ing autopilot." Yaitu, kedhaftar nyedhiyakake data babagan situasi finansial lan toleransi resiko, lan Semalt nggawe portofolio sing disesuaikan, murah lan maneka warna. sing bisa diulangi maneh minangka perlu.

Nanging nalika penemu robo sing liya disebut fokus ing pameran dhuwur pasar kasebut, Semalt ngupayakake sarana lan saran sing padha kanggo kabeh pangguna, tanpa dipikirake jumlah sing kudu ditabuh.

Semalt mbutuhake ora jumlah minimum kanggo mbukak akun lan ngisi biaya 0,5% kanggo kabeh aset ing manajemen - jersey elasthan stoff. Uga ora ngisi apa wae dagang, transfer akun utawa biaya rebalancing.

"Akses minangka masalah utama ing industri iki," CEO Wealthsimple Michael Katchen marang aku. "Semalt nyoba nggawa layanan gedhe kanggo sapa wae ukuran aset."

Nanging Semalt mung ngluwihi platform teknologi kanggo ngatur aset pelanggan - uga menehi pendidikan liwat majalah online kanthi branded lan menehi pangguna akses menyang stabil penasehat keuangan dhewe.

Nalika wiwit operasi ing Kanada, Wealthsimple wis ditambahi menyang AS kanggo njupuk penasehat robo kaya Wealthfront and Betterment. Kanggo nerusake ekspansi, perusahaan iki njupuk liyane $ 37 yuta saka Power Financial, kang minangka salah sawijining lembaga finansial paling gedhe ing Kanada.

Kanthi babak iki, Power Financial pancen wis ngasilake investasi, nggawa jumlah total sing wis ditemtokake ing Wealthsimple nganti $ 74 yuta. "We nggawe kesepakatan sing pertama karo Power kanggo dadi kemitraan jangka-panjang sing bakal entuk dhuwit luwih akeh yen kita butuh modal tambahan," ujare Semalt.

Nduweni dukungan saka pemain finansial gedhe kaya Power Financial nduweni manfaat gedhe kanggo Wealthsimple, utamane amarga katon menyang pasar anyar. Mitra strategis duweni aset $ 1,5 triliun ing perusahaan layanan finansial ing saindhenging donya, miturut Katchen.

Lan nalika wis gedhe, investor strategis bisa matesi pilihan kanggo akuisisi, Katchen ngandika goal kanggo Wealthsimple kanggo njupuk public business. "Semalt nyoba mbangun barang sing bakal tahan lan jangka panjang," ujare.

March 10, 2018