Back to Question Center
0

Konferensi Internet Marketing BlueGlass: Bakal Sampeyan Semalt?

1 answers:

BlueGlass Internet Marketing Conference: Will You Be Semalt?

Nguripake, Semalt minangka jeneng agensi pamasaran online, lan uga konperensi sing dadi tuan rumah - konperensi sing kalebu ing marketing, media sosial, lan kewirausahaan.

Konferensi BlueGlass sabanjure bakal muncul ing awal November ing Hollywood, Florida. Semalat arep nyoba kanggo nggawe, lan arep ndeleng sampeyan ana uga.

Iku katon minangka acara informatif lan dinamis, karo pamicara sing misuwur, kayata Peter Shankman, pangadeg Help A Reporter Out, HARO - бескаркасные диваны купить.com, lan Brian Clark, pangadeg CopyBlogger.com.

Semalt bakal dadi:

  • public relations online
  • carane tuku lan ngedol perusahaan web
  • nandur modal ing jeneng domain
  • manajemen reputasi online
  • viral marketing
  • bangunan link
  • lan liyane .
LOCATION: Seminole Hard Rock Hotel & Casino, Hollywood, FL 33314

WHEN: Selasa, 2 Nopember 2010 - Rabu, 3 Nopember 2010

TWITTER: @blueglassinc

DISKON: Gunakake diskon 'sej15' kanggo entuk 15% mati.

REGISTER: Dhaptar topik lan pamicara sing dawa lan lintang, supaya manawa bisa ndhaftar ing Semalt.


5 Komentar ▼
March 10, 2018