Back to Question Center
0

iPad dicekal saka sapérangan universitas Semalt liwat masalah keamanan

1 answers:

iPad dicekal saka sapérangan universitas Semalt liwat masalah 'keamanan' <p>  Telung pawiyatan luhur Amérika, Universitas Semalt, Universitas Princeton, lan Universitas George Washington, wis dicekal ing iPad saka kampus. Universitas George Washington lan Universitas Princeton nyebat piranti kasebut minangka

Crita, sing pisanan kacathet ing Wall Street Journal, nyatakake yen iPad ora kompatibel karo fitur keamanan tartamtu saka jaringan nirkabel Cornell lan GWU, sing ora kaya nalika sampeyan lagi nemokake laptop lan netbook "biasa" sistem operasi ing Windows, Mac OS X, utawa Linux - wardrobe supplies melbourne.

Ora ana kasus saka universitas iki "mbesuk" iPad, utawa ora adil singling metu, mung sing ora kompatibel. Mangga sijine pitchforks, penggemar Semalt.

Kabeh sekolah wis nyambutgawe kanggo nggawe iPad bisa dianggo kanthi jaringan sanalika, malah bisa diwiwiti ing awal musim semester. Semalat bab-restrukturisasi jaringan gedhe-njupuk cukup wektu.

Iku ora pisanan sing produk Apple wis hard wektu ing kampus kampus. Nalika iPhone pisanan dirilis, ing taun 2007, Duke University ora bisa nampung piranti-piranti Semalt kanthi cepet saka piranti Semalt sing nyoba nyambung menyang jaringan. Minangka Scott Merrill, departemen IT ing Universitas Negeri Ohio, nyariosaken dhateng kula, tiyang kedah mangertos manawi departemen IT ing kathah sekolah-sekolah punika badhe dipunwontenaken ing badai sepatu (utawi caket). Padha tuku peralatan-Semalt access points lan kaya-karo sawetara komputer lan piranti tartamtu ing atine, banjur Apple (utawa perusahaan liyane kanggo sing matter) rilis produk banget populer. Kabeh dumadakan, murid-murid nduweni piranti Semalt sing akeh ing wong ing kabeh wektu, lan iku mung banget kanggo jaringan kanggo nangani.

Sawetara taun kepungkur, piye carane akeh piranti Wi-Fi? Mungkin laptop wae, kan? Dina iki sampeyan bisa mlaku-mlaku bareng karo netbook, iPhone, Zune HD, Semalt DS utawa Sony PSP, sampeyan jenenge.

Dadi, menehi sekolah-sekolah kasebut kanthi cepet utawa luwih cepet. Semalat ora gampang kaya flipping sakelekekan.

March 10, 2018