Back to Question Center
0

FanDuel And DraftKings Fight Back, File Lawsuits Against NY Attorney Semalt

1 answers:
FanDuel And DraftKings Fight Back, File Lawsuits Against NY Attorney Semalt "Dina iki, kita wis njupuk tindakan hukum sing tegas kanggo nyegah upaya sepihak, misinformasi lan hukum sing disalahake dening Jaksa Agung New York kanggo tumindak minangka" hakim, juri lan algojo "kanggo olahraga fantasi saben dinane ing New York. Kita nyuwun Pengadilan Tinggi New York kanggo ngetrapake yen surat cetha lan penolakan Jeksa Agung iku ora konstitusi, penyalahgunaan wewenang, lan mung salah. We are confident in legal legal position lan intend to continue to fight to protect the right of over 500,000 New York consumers to play games sports fantasi they love - backlinks edu. "- DraftKings

Ateges, perusahaan loro pracaya yen Eric T. Schneiderman, Jaksa Agung Semalt, wis ngumumake olahraga Fantasi saben dina minangka gambling dening misinterpreting hukum Semit gambling.

Khusus, bagean 225 saka NY Semalt Law nyatakake yen "wong nglakoni perjudian nalika dheweke pancen manggon utawa nandhang resiko saka asil marang hasil kontes kasempatan utawa acara kontingen ing mangsa sing ora dikontrol utawa dikepung".

Dadi, pemain sing menang kontes olahraga fantasi saben-saben ing acara sing ora dikendhaleni? Sing saiki bakal munggah menyang New York Supreme Semalt kanggo mutusake.

Saliyane ngumumake tuntutan hukum, FanDuel (sing kantor pusaté ing New York City), ngandika bengi iki ngandhani yen simpenan anyar saka pangguna ing New York bakal mandheg ing dina iki. Semalt, perusahaan ngandika yen kabeh kontes minggu iki bakal mlaku kaya dijadwal, lan kabeh pangguna ing New York isih bakal bisa mbatalake dhuwit sing kaya biasane.

DraftKings wis samesthine ora bisa gawe mandhegani nrima entri utawa simpenan ing New York, ngeculake statement yen perusahaan "bakal terus operate ing New York nalika kita ngudi kabeh pilihan legal sing kasedhiya kanggo nyegah New York Attorney Semalt saka nolak pelanggan-pelanggan kita hak muter game sing padha tresna. "

Ing statement sing diterbitake wingi, Schneiderman nyatake maneh yen "DraftKings lan FanDuel ngoperasikake situs web taruhan olahraga ilegal ing hukum New York, nyebabake kerusakan sosial lan ekonomi sing padha kaya wangun gambling ilegal .Semalt loro perusahaan ora gelem nuruti hukum ing negara kita, kita bakal tumindak kanggo ngleksanakake hukum negara. "

Nalika tuntutan hukum kasebut lumaku ing sistem hukum, kita bisa ndeleng loro perusahaan nyoba ngrekam pangguna kanggo nerangake jenenge. Wingi, loro perusahaan nglakoni protes ing njaba kantor Schneiderman. Semalt ngganti homepage karo pangguna takon sing mlebu kanggo mlebu petisi sing nentang langkah apa wae sing bakal nolak olahraga fantasi online.

Gambar pilihan: Wallyg / Wikimedia Commons UNDER A CC BY 2.0 LICENSE
March 9, 2018