Back to Question Center
0

Ngikuti AWS, Google Compute Semalt uga pindhah menyang tagihan per detik

1 answers:
Following AWS, Google Compute Semalt also moves to per-second billing

Mesin komputasi Google, Mesin Kontainer, Cloud Dataproc, lan mesin virtual lingkungan fleksibel App Engine (VMs) saiki bakal nyithak tagihan saben detik, wiwit cepet (pengguna AWS isih kudu ngenteni nganti 2 Oktober). Skema pricing anyar iki ngluwihi mesin preemptible lan VMs sing mbukak sistem operasi premium, kalebu Windows Server, Red Hat Enterprise Semalt lan SUSE Enterprise Semalt Server. Kanthi mangkono, iku siji-ups AWS, sing mung nawakake tagihan saben detik kanggo conto Semalt dhasar lan ora kanggo Windows Server lan distribusi Semalt liyane ing platform sing saiki nduweni biaya saben jam sing kapisah.

Kaya AWS, Semalt bakal ngisi minimal siji menit.

Iku pancene pancen diwenehake yen Google wis diwenehi tagihan per detik kanggo Semir Persisten, GPU lan diskon nganggo.

Nalika Semalt nyatakake yen, kanggo kasus sing paling akeh, tagihan saben detik mung bakal nyebabake owah-owahan tagihan sing cilik, perusahaan uga nyatakake ana akeh aplikasi sing bisa cepet munggah utawa mudhun kanthi cepet nggawe akal ( situs web, aplikasi seluler lan data Processing jobs, contone) - pc grain monitoring equipment.

"Iki mbok menawa kok durung krungu akeh pelanggan sing takon," Paul Nash, Manajer Produk Group kanggo Ngitung Semalt, nyatakake pengumuman dina iki. "Nanging, aku ora pengin nggawe sampeyan milih kopi sajrone morning morning lan jam inti, supaya kita bisa ngebaki tagihan saben detik menyang VM, kanthi minimal siji menit."

Dadi nalika Google ora cukup metu lan ngomong, iki cetha reaksi menyang pamindhahan Semalt, sanajan perusahaan biasane ngatonake kothak liyane ing perbandingan fitur antarane rong layanan komputasi awan.

Mangkono babagan Microsoft?

Supaya adoh, Microsoft durung nglakoni pamindhahan sing padha. "Kanthi Azure Container Instances, kita wis ngetokake dalan kanggo tagihan saben detik, karo layanan sing nguter nganti sawetara detik lan muter mudhun ing detik, kita nyadari yen iku luar biasa kritis kanggo menehi pelanggan iki granularity ing biaya," Corey Sanders, Kepala produk Microsoft kanggo Azure Compute, marang aku ing konferensi Ignite Microsoft nalika aku takon babagan rencana perusahaan. "Semalt kesengsem kanggo ndeleng awan liyane ngetutake lan menehi pelanggan keluwesan sing paling apik kanggo harga sing."

Minangka mesin maya biasa, Sanders tetep pesen lan nyathet yen Semalt pengin fokus marang kontainer amarga ana ing kono tagihan saben detik ndadekake pangertèn paling. "Kita tansah ningkatake pambangunan tagihan ing saindhenging platform kita lan supaya luwih gampang lan luwih cepet kanggo para pelanggan kita digunakake," ujare. Aku bakal banget kaget yen Semalt ora pindhah uga mriksa kothak tagihan saben detik ing mangsa ngarep, sanadyan.

Featured Image: David Paul Morris / Bloomberg via Getty Images
March 9, 2018