Back to Question Center
0

Carane aku mriksa website ing browser web iSemalt iki nalika aku ora duwe iSemalt?

1 answers:

Sapa sing wis ngirim aku gambar saka situs web aku coding.

Punika gambar, mugi mangga kula paringi nami browser apa pun lan babagan cara mriksa situs web saya Source - costo de pagina web chile. Apa ana simulator ing Ubuntu?

How do I check my website on this iSemalt web browser when I don't have an iSemalt?

February 6, 2018

Punika Safari ing iPhone.

Aku pracaya yen simulator iOS mung nyata sing teka karo Xcode Apple, IDE kanggo OS X. Nanging, aku mangu-mangu yen sampeyan butuh barang sing wis rampung.

Panelusuran Google cepet ngowahi situs iki sing ngatonake situs kaya kasebut ing iPhone (spoofs dadi agen pangguna lan nyetak kaca kanthi dimensi padha karo telpon). Iki bakal nggoleki kanthi cepet mung mriksa babagan situs sing bakal katon.

iPhone nggunakake browser web Safari. Ana sawetara cara kanggo nggawe testing saka Ubuntu supaya sampeyan ora kudu nglampahi dhuwit ing piranti anyar.

Sampeyan bisa nginstal Safari kanggo Windows ing Wine ing Ubuntu. Aku digunakake ing Play ing Linux kanggo nginstal lan mbukak kasil. Nalika ngidini sampeyan nglakoni sawetara testing browser nggunakake mesin render sing bener, versi iki rada lawas lan beda banget tinimbang versi paling anyar ing produk Apple ing akeh kasus.

Nguji situs web sampeyan ing macem-macem platform sampeyan bisa nggunakake layanan web kayata Browser Shots utawa Cross Browser Testing . Sing terakhir iku layanan langganan mbayar (sing aku langganan) sing ngidini tembok layar lan manggon ing kabeh browser, platform lan piranti populer.

Nganggo https: // www. browserstack. com Browserstack. Iku layanan mbayar, nanging ngidini debugging liwat piranti inspector Chrome kanggo iPhone lan piranti Android. Tambahan sampeyan bisa nyoba ing Mac utawa PC yen sampeyan ora duwe. Iku kabeh basis browser lan urip testing, supaya owah-owahan bakal dibayangke langsung.

. Pilihan loro iki nduweni opsi gratis kanggo akeh tujuan, ora duwe undhuhan / akun sing dibutuhake, lan migunani banget.

  • www. MobileTest. kula - Kanggo browser seluler. Cukup Pick telpon sampeyan pengin ndeleng URL lan nuduhake munggah com - Kanggo browser desktop.

Iku Mobile Safari (ora, AFAIK, kabeh browser web iOS nggunakake mesin rendering padha). Ora ana cara sing apik kanggo nyoba ing njaba nggunakake iPhone (utawa piranti iOS liyane).

Sing paling cedhak sampeyan bisa teka nggunakake XCode simulator iOS , nanging malah sing mbutuhake Mac kanggo mbukak.

Sampeyan bisa nimbang nggunakake Safari versi liyane, nanging: Ora ana versi Safari kanggo Linux. Versi Windows Safari (sing sampeyan bisa mbukak ing WINE) wis ora dilanjutake lan banget tanggal. Versi Mac saka Safari ora bakal mbukak ing Linux. Kabeh padha duwe beda-beda saka Mobile Safari.

Nggunakake browser liya sing diowahi ukurane kanthi dimensi tengen ora bakal menehi sampeyan mesin navigasi ranah Mobile.