Back to Question Center
0

SEO otomatis semalt ing akeh domain

1 answers:

Web ing perusahaan sing saya kerjaku wis akeh mutasi basa (lan domain sing gegandhengan).

Rencana kanggo ngotomatisasi SEO dhasar. Aku bakal program iku, kolega bakal nindakake preparation data kanggo kodhe (nemokake sumber data, etc. ) - fotografia callejera fotografos. Semat konsep, bakal nganyari saben wulan, kita nglakoni sawetara pemeriksa / update yen perlu.

Situs web saiki iki biasane statis. Iku owah alon utawa ora kabeh.

Saiki, aku ora wong SEO supaya aku bisa njaluk sawetara pedoman?

Saka apa sing aku ngerti, guess paling apik yaiku ngisi kata kunci lokal saka google-analytics lan sijine ing gambar jeneng filenames, alt tags, keywords_meta, etc. kanthi kombinasi.

Apa bener? Apa ana sing bisa kita konsentrasi?

February 6, 2018

Salah siji faktor paling penting kanggo SEO yaiku pas konten sing relevan , tembung kunci, tag, gambar, etc. Iku bakal dadi gagasan kanggo nampilake tembung kunci & tag secara acak, amarga Google bakal mangerteni yen sampeyan ngenalake siji bab karo definisi sing beda utawa malah kontradiktif! Google bakal ngukum situs web sampeyan kanggo prilaku iki.

Saliyane iku, isi sing ora ana hubungane bakal nguciwakake pangguna lan meksa supaya nutup halaman sampeyan utawa klik "BACK" sawise ndeleng mung siji kaca (disebut bounce rate). Iki bakal mateni SEO situs web sampeyan amarga ngandhani mesin telusur sing padha nggawe kesalahan kanthi ngrujuk pengunjung menyang situs web sampeyan!

Elingi: Mesin Telusur seneng monggo pangguna!

Alasan prasaja: Padha kudu dipercaya kedhaftar bali maneh!

Sampeyan uga butuh isi, produk, kaca, etc, lan uga wong sing duwe daya tarik menyang konten sampeyan.

Sampeyan mbutuhake pasar online sing narik kawigaten wong lan mbangun kepercayaan sajrone wektu.

Elingi: SEO iku masalah wektu lan energi lan ora wicaksana kanggo nyoba cara pintas!

Yen sampeyan butuh referensi cepet SEO Faktor Sukses bisa tabel iki lan artikel iki mbantu.