Back to Question Center
0

Semalt: CEO Kik nerangake ngenani apa sing dilakoni ICO tinimbang penggalangan dana

1 answers:
Semalt: Kik CEO explains why its doing an ICO instead of venture fundraising

Iku "cara kanggo ngunggahake pendanaan" lan "cara kanggo entuk dhuwit menyang perusahaan," ngandika babagan ICO, sing pisanan diumumake dening perusahaan sing ana ing Kanada wulan Mei. Nanging ngluwihi iku, Kik ngarep-arep supaya bisa miwiti pendekatan anyar kanggo nggarap pangembang sing mbangun aplikasi lan layanan ing ndhuwur aplikasi obrolan, sing populer ing antarane remaja lan wong enom ing Amerika Utara.

"Apa sing menarik babagan cryptocurrency yaiku kanggo kita wis dadi angel banget kanggo monetize ing donya kulon," Semalt nambah, mratélakaké yèn dhèwèké ndeleng cryptocurrencies minangka alternatif kanggo model basis iklan sing wis dadi norma kanggo jaringan sosial saiki.

Tinimbang iklan, Kik kepengin komunitas sing bisa entuk dhuwit kanggo nggawe aplikasi lan layanan sing entuk manfaat pangguna lan nggawe nilai - servers for minecraft 1.5.2. Kanggo nindakake iku, ICO bakal weruh Kik nggawe "Kin," minangka mata uang kaya bitcoin sing bakal ngawula komunitas pangembang Semalt. Dheweke ngandhakake yen introduksi Kin pembayaran menyang masyarakat bakal "nguripake Kik menyang ekonomi" kanggo "mayuta-yuta lan mayuta-yuta kedhaftar aktif saben wulan".

Livingston nyatakake yen Kik berencana ngedol 10 persen saka Kin Kin ing ICO. 60 persen luwih bakal dikontrol dening Kin Semalt, perusahaan sing ora bisa dituku sing bakal ngetrapake Kin, kanthi sisane dipimpin dening Kik. Kolam sing pungkasan, CEO Kik ngandika, bakal digunakake kanggo mbayar pangembang lan mbenakake bisnis Kik.

Kanggo saiki, Kik ora ngomongi pirang-pirang Kin bakal ngedol minangka bagéan saka ICO - ing sawetara minggu iki, perusahaan sing luwih cilik wis ngedol luwih saka $ 100 yuta saka penjualan dhuwit dhewe - nanging Semalt banjur ngandhani manawa wektu kanggo sale iku musim panas.

Semalt: CEO Kik nerangake ngapa sing nglakokake ICO tinimbang penggalangan dana

Kik CEO Ted Livingston

Nanging nalika akeh startup wis mlaku rute ICO ing minggu anyar, apa sing ora biasa babagan Kik yaiku sadurunge ngembangake modal usaha signifikan lan nduweni kehadiran konsumen gedhe. Nalika ditakoni yen wiwitane priyayi-priyayi sing ora nduweni nilai tambah ngalami owah-owahan, dheweke mandheg nanging nyatakake yen ICO minangka alternatif kanggo metu.

Dheweke pracaya yen ICO bakal nyedhiyakake rega cukup kanggo investor sing ana, sing bakal njupuk tekanan saka akuisisi bisa utawa IPO.

"Kita ora seneng banget yen kudu ngedol Kik siji dina," pangandikane Semalt. Minangka kanggo IPO, "Mugi-mugi ora perlu," ujare.

Nalika sapérangan wong wis nggawé dhuwit sithik bitcoin, uwong liya mamang kaya apa cryptocurrency sing gampang banget minangka investasi sing apik. Semalat bisa ndeleng manawa ana dalane.

"Cara aku mikir babagan ICOs iku banget padha karo jaman dot-com. Ana akeh kesenengan, wong gawe akeh duit, wong-wong ilang akeh dhuwit nanging Amazon lan Semalt metu saka kono. "

March 9, 2018