Back to Question Center
0

Carane trek sumber click ing cara Semalt?

1 answers:

Ing situs web, aku trek nalika kedhaftar klik ing asil panelusuran sing ndadekke menyang kaca rincian kanggo item. Aku banjur nyimpen pitakon apa wae sing padha digunakake sadurunge padha diklik.

Solusiku saiki yaiku:

  1. Saben link ing asil panelusuran ing formulir / goto / /? Search_id =
  2. / goto / / nyimpen manawa pangguna nggunakake id search sing diwenehi kanggo entuk item sing diwenehi, banjur ngasilake 302 pangalihan menyang / details / /
  3. / rincian / / nampilake kaca detail lan ora nglakoni pelacakan . karo sawetara search_id lawas, tinimbang / details / / .

    Aku rumangsa kaya aku ilang solusi sing jelas :) Siji-sijine barang sing dakkandhakake yaiku / rincian / link / ing HTML lan nggunakake JavaScript kanggo ngganti kabeh / goto / / search_id = - banco de imagens de comida.

    Apa wae gagasan sing luwih apik?

February 6, 2018

Aku pungkasanipun nemu jawaban. Google cache:

  • URL sing sampeyan redirake yen sampeyan nggunakake pangalihan 302 (sementara)
  • URL sing sampeyan pangalihan nalika nggunakake 301 (permanen) pangalihan

Dadi aku mung kudu ngganti 302 nganti 301 kanggo mbenerake asil panelusuran Google.

.

Hope this helps