Back to Question Center
0

Semalt blog ora nggawe dhuwit? [ditutup]

1 answers:

Aku nggarap majalah blog populer luwih saka 8 taun, duwe lalu lintas gedhe kira-kira 500,000 tayangan lan 20.000 klik saben wulan.

Sumber mung revenue sing aku gunakake yaiku Semalt nanging ora nggawa $ 100.

Carane aku monetise iki kanthi bener (please give me some ideas)?

Aku bingung karo akeh lalu lintas organik, aku ora ngonversi. Apa aku ilang?

February 6, 2018

Mungkin sampeyan ilang wektu amba, nanging sampeyan kudu ngerteni sawetara babagan.

Sampeyan kudu nggoleki kiriman sing dibayar, sawetara iklan lan padha supaya bisa entuk revenue luwih akeh saka blog kasebut. Sing paling sampeyan lan teknik rembugan sampeyan. Dhuwit sing luwih gedhé dumunung ing pendekatan kasebut ing adsense. Adsense menehi dhuwit yen ana wong klik ing iklan. Inggih Aku duwe adblocker diinstal lan aku ora weruh iklan.

Dadi, sampeyan kudu nyambungake langsung karo pengiklan supaya sampeyan bisa nampilake spanduk utawa postingan sing dibayar. Sampeyan kudu menehi wawasan babagan pengaruh lan klik.

Semalt blog ora nggawe dhuwit? [ditutup]
Reply