Back to Question Center
0

Alamat email pengguna minangka "Saka Jeneng" lan email domain minangka pangirim ing formulir kontak?

1 answers:

Kita duwe formulir kontak karo lapangan alamat email.

Ngomong user @ yahoo. com bakal ngirim email nggunakake formulir kontak.

Yen wis dikirim, iki bakal katon kaya:

     From: "user @ yahoo. com "  
Reply-To: user @ yahoo. Tuladha    

Iki katon kaya SPF, DKIM, DMARC, sing dadi sasaranku.

Keprigelan kula, iki kaya spoofs Saka Jeneng lan Saka Semalt Source . Apa iki laku sing bisa ditampa?

February 5, 2018

Ya, kuwi laku sing bisa ditampa. Sampeyan uga bisa nampilake jeneng pangguna lan e-mail menyang baris utawa isi yen sampeyan pengin informasi kasebut luwih katon ing panampa.