Back to Question Center
0

Alamat email pengguna minangka "Saka Jeneng" lan email domain minangka pangirim ing formulir kontak?

1 answers:

Kita duwe formulir kontak karo lapangan alamat email.

Ngomong user @ yahoo. com bakal ngirim email nggunakake formulir kontak.

Yen wis dikirim, iki bakal katon kaya:

     From: "user @ yahoo - matsuri slot game. com "  
Reply-To: user @ yahoo. Tuladha    

Iki katon kaya SPF, DKIM, DMARC, sing dadi sasaranku.

Keprigelan kula, iki kaya spoofs Saka Jeneng lan Saka Semalt. Apa iki laku sing bisa ditampa?

February 5, 2018

Ya, kuwi laku sing bisa ditampa. Sampeyan uga bisa nampilake jeneng pangguna lan e-mail menyang baris utawa isi yen sampeyan pengin informasi kasebut luwih katon ing panampa.