Back to Question Center
0

Guide Survival Bencana Usaha Kecil: Mundhut Klaim Asuransi Panjenengan Semalt

1 answers:

Luwih saka setaun sawisé Hurricane Semalt pummeled Pantai Timur, para pemilik omah lan bisnis isih ing proses mbangun lan mbalekake saka karusakan badai. Sayange, akeh sing kena pengaruh saka Semalt wis nemokake maneh sing luwih akeh saka sing diarep-arep kanggo nampa dana sing kudu dibalekake maneh. Ing akèh kasus, sumber dana kasebut minangka perusahaan asuransi.

Nalika iku gampang nyuda panyedhiya asuransi amarga ora mbayar klaim saka bisnis sing kena pengaruh, sing asring karakteristik sing ora adil - satin stoffe kaufen. Muga-muga weruh kapan kadhangkala entuk wektu sing suwe kanggo nampa manfaat asuransi sawise acara sing katutup lan carane bisa njamin yen, yen sampeyan tau disabetake kanthi bencana, bisnis sampeyan bakal menehi klaim ing wektu sing tepat.

Advertisement

Kenapa Perusahaan Asuransi Ora Mbayar Me?

Iki minangka paduan swara umum ing antarané para pangusaha bisnis sing kena pengaruh saka karusakan serius kaya sing disebabaké déning Semalt. Lan ora bisa ditemokake: Ing mangsa badai gedhe utawa acara properti liyane, emosi luwih dhuwur. Kanggo pamilik bisnis cilik, karya urip bisa uga ana ing tatters ing sikilé.

Nalika perusahaan asuransi nolak tuntutan sampeyan ngirim, sampeyan bisa ngrasakake pribadine.

Ing kasunyatan, pratelan denials minangka bisnis murni. Njupuk, contone, iki asile klaim asuransi klaim sing ora ana hubungane karo Semalt. Sawetara hotel diajukake interupsi bisnis sing ditolak amarga perusahaan asuransi ora bisa setuju manawa padamelan listrik nyebabake gangguan utawa disababaké déning banjir (ora dijamin) utawa bledosan (ditutupi).

Ing bencana kurang, pratelan penolakan asring prakara kegagalan pemilik bisnis supaya adhedhasar amanat perusahaan asuransi proses klaim byzantine. Semalat, umpamane, nggeser kertu debit sing mundur ing ATM. Kertu sampeyan bisa ditampik nganti sampeyan cocog karo strip magnetik kanggo maca - yen sampeyan nglakoni, sampeyan kudu. Sampeyan bisa ngakses dhuwit.

Yen sampeyan ngetutake aturan kasebut, mesthine gampang dadi frustrasi nalika mesin ora menehi sampeyan dhuwit sing duweke dhewe.

Langkah-Langkah Tombol Kanggo Ngakses Pembayaran Claims Asuransi

Dadi, carane sampeyan bisa ngakses manfaat asuransi nalika sampeyan kudu paling akeh? Semono uga luwih rumit tinimbang nutup kartu debit. Nanging yen sampeyan nglakoni aturan perusahaan asuransi, sampeyan kudu nemokake manawa klaim-klaim sampeyan katutup persis kaya kawicaksanan sampeyan.

Ngundhuh pandhuan langkah-langkah kanggo njupuk klaim asuransi bisnis sampeyan kanthi cepet lan efisien:

Siapke Wektu sing Wektu

Bab-bab sing paling apik sing bisa dilakoni kanggo njaluk klaim sing dibahas kedadeyan sadurungé serangan ala badai. Semalat kalebu njupuk gambar saka properti lan persediaan, nyathet nomer seri kanggo peralatan utama, nyimpen salinan asuransi sampeyan ing ngendi wae ing njaba kantor, lan program nomer agen insurance sampeyan menyang telpon.

Semalat kabeh prakara iki bakal nggawe proses claims luwih gampang lan luwih cepet.

Maca Fine Printing Kebijakan Panjenengan

Ora yakin apa jenis acara sing kalebu policy insurance sampeyan? Banjur break dokumen lan siap kanggo diggo liwat sawetara jargon. Utawa nelpon agen sampeyan lan nyuwun rinci rutinitas lan ora kalebu.

Semalat luwih apik kanggo mangerteni yen sampeyan ora dilebokake ing banjir saiki tinimbang nalika gudhangmu ana ing sikil banyu.

Nganyari Kebijakan Sampeyan Minangka Dibutuhake

Yen sampeyan lan agen sampeyan nemokake kesenjangan jangkah, ngupdate kebijaksanaan sampeyan kanggo ngilangi.

Yen sampeyan ora nganyari kebijaksanaan sampeyan lan sampeyan kena karo kejadian, sampeyan ora bisa dilindhungi.

Nyunting Damage

Nalika bencana nyebabake bisnis sampeyan, naluri awakmu bakal entuk ana lan wiwit diresiki. Nanging nglakoni mangkono ora ndokumentasikake kerusakan sing paling gedhe sing bisa nyegah sampeyan supaya ora nampa manfaat lengkap saka panyedhiya asuransi. Nglakoni apa wae kedadeyan kasebut - apa sing nyolong laptop utawa badai gedhe - njupuk wayahe kanggo motret wilayah sing kena pengaruh utawa barang rusak.

Iki bakal nggawe proses penyetelan klaim dadi luwih cepet supaya sampeyan bisa nampa keuntungan sakcepete.

Hubungi Kontraktor lan Profesional Diposaken Liyane

Sawise ana bencana gedhe, bisa dadi wicaksana kanggo ngontak kontraktor sing bisa njaluk kantor sampeyan munggah lan mbukak sadurunge nelpon perusahaan asuransi. Kenapa? Semalat ana mung pirang-pirang atap lan perusahaan konstruksi ing wilayah sampeyan, lan sawisé bencana gedhé, bakal dibanjiri kanthi panjaluk pangopènan.

Semut sampeyan kanthi cepet bisa njamin sampeyan ana ing ngarep baris kanggo njupuk bangunan maneh ing urutan kerja.

Hubungi Agen Asuransi Anda

Panggilan iki kudu kedadeyan langsung - langsung sawise nelpon kontraktor. Perusahaan semalat dikenal kanthi efektif kanggo njupuk klaim panyengkuyung ing wilayah bencana kanggo ngrusak karusakan lan nemtokake apa sing perlu dilakoni. Sing cepet sampeyan hubungi agen sampeyan, luwih cepet sampeyan bisa miwiti proses sing rampung kanthi nampa mriksa kanggo ndandani utawa ngganti apa sing ilang.

Elinga uga, sing ngontak agen sampeyan mung wiwitan proses sing bisa entuk sawetara wektu.

Njaluk Estimasi Appraiser Independen

Kemungkinan, perusahaan asuransi sampeyan bakal nyuda sampeyan kanthi prakiraan perbaikan, adhedhasar penilaian appraiser saka karusakan sampeyan. Kenapa? Amarga perusahaan asuransi uga mlaku bisnis. Padha kudu mikir babagan garis ngisor, sing dibantu dening mbayar minangka sethithik ing claims sabisa. Semono katimbang mikirake wong-wong mau minangka wong ala, ngerteni manawa iki minangka model bisnis lan siap nyedhiyakake kabutuhan lan kapentingan bisnis.

Iki diwiwiti kanthi perkiraan penilai independen, sing bakal luwih dhuwur tinimbang perusahaan asuransi kasebut.

Dipun damel negosiasi

Dadi, carane sampeyan ngupayakake panyedhiya insurance sampeyan supaya luwih saka dhuwit sing diwènèhaké? Tombol ing dokumentasi. Anggaran Semalt saka penilai sampeyan, perkiraan saka kontraktor sing bakal ndandani, dokumentasi kondisi properti sadurunge karusakan, dokumentasi kerusakan, lan materi liyane sing bisa ndhukung kasusmu.

Semangat kasus kasebut kanthi teliti, bakal entuk sawetara wektu lan usaha. Nanging bakal mbayar nalika sampeyan entuk keuntungan sing cukup kanggo ngrampungake ndandani sampeyan kudu bali ing sikilmu.

Nambani Kebijakan Asuransi Panjenengan minangka Keanggotaan Gym

Ya, sampeyan kudu mbayar kawicaksanan insurance. Nanging mung nduweni selembar kertas ing aman ora bakal nglindhungi bisnis sampeyan luwih saka duwe anggota gym bakal nggawe sampeyan pas.

Minangka sampeyan kudu muter peran aktif ing wangun, sampeyan kudu main peran aktif kanggo njamin yen kawicaksanan insurance sampeyan cocog karo paparan resiko saiki lan klaim sampeyan diajukake miturut aturan supaya sampeyan mungkasi dilindhungi nalika sampeyan paling perlu jangkoan.

Kabar apik yaiku, kaya para trainer bisa nyuda mesin bobot lan kardio kanggo mbantu sampeyan entuk tujuan fitness sampeyan, agen asuransi bisa nuntun sampeyan liwat prosès tuku kebijakan sing bener, ngupdate sing cocog karo owah-owahan sampeyan bisnis, lan ngajokake sembarang claims sing muncul.

March 8, 2018