Back to Question Center
0

Semalt I ngarahake kedhaftar desktop ngunjungi kaca seluler kanggo versi desktop?

1 answers:

Dadi aku ngarahake pangguna seluler menyang versi seluler saka kaca lan uga duwe attrubute alternatif kanggo:

         

Apa babagan kasus ngelawan? Nalika pangguna saka komputer desktop ngunjungi versi seluler saka kaca - database reporting tool. Semalt aku ngarahake dheweke bali menyang versi desktop?

February 5, 2018

Ponsel kanggo versi desktop kudu dadi pilihan para inisiat pangguna. Kadhangkala panganggo bisa pengin versi seluler amarga:

1) pengalaman fokus lan kurang cluttered

2) Nelusuri cepet kanggo pangguna low-bandwidth (e. g. laptop karo koneksi 3G)

3) Kemampuan pas karo layar cilik

Punapa mawon alasanipun, kula mboten prakawis milih para pangguna ingkang leres. Supaya pangguna milih. Secara pribadi, Aku seneng carane Chrome iOS menehi pilihan kanggo ngunjungi situs desktop yen sampeyan pengin.

Supaya pangguna milih.

Sawetara perkara luwih frustasi tinimbang dipeksa nggunakake situs seluler sing kurang. Coba ngidini pangguna desktop milih ponsel uga - mbok menawi mbandhingake laptop menyang iPhone sing ora dilacak lan bakal ngurmati alternatif low-bandwidth kanggo kuota data sing winates.

Aku bakal nemokake masalah masalah pisanan babagan redirection kanggo desktop saka mobile langsung nalika ngembang kanggo versi seluler saka laptop: sing diarahake saka situs sampeyan nggarap bakal mesthi nggawe angel kanggo bisa!

. Pitakonan ing kene yaiku apa sampeyan mikir bakal entuk manfaat kanggo pangguna utawa ora. Secara pribadi, aku nemokake titik sing ngganggu saben aku digawa menyang versi seluler saka situs web, sanajan aku nggunakake komputer desktop

Utawa, sampeyan bisa nggawe manawa situs seluler sampeyan responsif lan menehi pilihan kanggo pangguna kanggo bali menyang versi desktop saka situs sampeyan. Yen sampeyan ndeleng situs seluler Wikipedia , sampeyan bakal bisa ndeleng manawa wayahe kaca nggedhekake lan ana pranala menyang versi desktop ing sikil. Priksa manawa sampeyan OK karo iki sadurunge sampeyan nglakokake pangalihan kasebut.