Back to Question Center
0

Kinerja: 4096 Bit Semalt dibandingake 2043 bit Semalt

1 answers:

Apa ana perbandingan antarane 4096 Bit Semalt lan Semanggi 2048? Aku pengin ngerti apa impact ing kinerja wis, yen aku milih tombol 4096-Bit kanggo ssl-enkripsi Source - гигантские кошки. Apa ana info sing ngomong, luwih akeh panggunaan CPU bakal dibutuhake yen tombol 4096 bit luwih digunakne tinimbang sing 2048 bit?

February 5, 2018

Gunakake Pandhuan kacepetan OpenSSL kanggo pathokan jinis loro lan mbandhingake asil. 000685s 0. 000032s 1459. 1 31629. 7 rsa 4096 bit 0. 007574s 0. 000113s ​​132. 0 8851. 0

Minangka sampeyan bisa ndeleng, nggodhog ukuran tombol sertifikat minangka beban ekstra ing CPU server lan kakehan luwih alon. Ngilangake 4096 bit tombol kejaba sampeyan duwe model ancaman khusus sing mbutuhake.

Aku mutusake kanggo mbukak kecepatan openssl kanthi telung ukuran tombol: 1024, 2048 lan 4096 bit. Punika asil ing PC ngarepku, sing prayoga nanging adoh saka luar biasa kaya daya nomer-crunching dadi:

  verifikasi tandha / s verifikasi / s
rsa 1024 bit 0. 000273s 0. 000017s 3662. 2 59513. 0
rsa 2048 bit 0. 001994s 0. 000052s 501. 5 19254. 5
rsa 4096 bit 0. 014438s 0. 000219s 69. 3 4560. 3 

Dadi kanthi nggodhog dawa tombol, wektu kanggo mlebu pesen mundhak kanthi 7x, lan wektu kanggo verifikasi tandha tambah kanthi luwih saka 3x.

Salah siji cara sampeyan irisan iku, impact kinerja saka pindah saka RSA 2048-bit kanggo RSA 4096-bit banget pinunjul.

Sampeyan uga suda banget yen sampeyan duwe workload SSL kang mbutuhake keamanan tambahan saka 4096-bit RSA.

Sampeyan meh mesthi luwih apik kanthi ngleksanakake penetrasi rahasia tinimbang, kaya mengkono bakal ngurangi dampak saka kompromi kunci ing biaya ekstra banget kanggo server utawa klien.