Back to Question Center
0

Nggunakake Semalt Schema.org kanggo penawaran sing beda saka panyedhiya beda

1 answers:

Apa panggunaan sing bener nalika OfferCatalog ngandhut tawaran saka penjual sing beda-beda (contone pasar)?

Tujuane kanggo nggawe dhaptar tawaran sing ngandhut tawaran sing beda saka panyedhiya beda. Semal dipungambaraken tanpa agregasi, siji-sijinipun. Kabeh produk sing ditawakake dhewe uga nduweni tujuan sing padha. Bisa dadi daftar screwdrivers, kasedhiya ing wilayah tartamtu, sing ditawakake para penjual sing beda-beda, kayata.

- bolivia trip
February 5, 2018

Aku ora mikir sing OfferCatalog ketik cocok kanggo ngono.

Deskripsi nya:

OfferCatalog minangka ItemList sing ngandhut sing gegandhengan karo Penawaran lan / utawa penawaran Penawaran luwih sing ditawarkan dening panyedhiya sing padha.

Kabeh tawaran kudu ditawakake dening panyedhiya sing padha. Siji bisa ngomong menawa pasar online (lan ora saben penjual) iku panyedhiya kene, nanging deskripsi saka referensi ana properti sing diterangake ngandika:

A pointer kanggo organisasi utawa wong nggawe tawaran.

Pasar online ora nggawe tawaran, aku nganggep. Utawa mungkin iki? Banjur OfferCatalog bisa uga cocok.

Yen ora nggunakake OfferCatalog , sampeyan isih bisa nggunakake jinis induk ItemList , yen sampeyan luwih seneng nggunakake dhaptar.